داشتم سریال شهرزاد می دیدم یارو داشت از معشوقه ی دوران جوونیش می گفت ! گفت اسمش قمر بود , اول فکر کردم می گه اسمش ممر بود (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
داشتم سریال شهرزاد می دیدم یارو داشت از معشوقه ی دوران جوونیش می گفت ! گفت اسمش قمر بود , اول فکر کردم می گه اسمش ممر بود (sm2)
(sm178)
الی صبحت بخیر عزیزم .. (sm59)
(sm155) کیون لقت ..
- (sm50)
The Exorcism of Molly Hartley
حرف نداشت ...
ریدم تو سلیقت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستش داشتم خب ... (sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب میخوام The Vatican Tapes ببینم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا به امتیاز و اینجور چیزا اعتقادی نداری ؟ (sm120)نقل قول:
نهنقل قول:
یه سایت خوب معرفی کن واسه دانلود فیلم که بدون این اشتراک VIP بشه دانلود کرد (sm120)
آریا مووینقل قول:
از نولان و فینچر چه خبر فیلم جدید استاد تارنتینو رو دیدی (sm2)نقل قول:
ولی هیچ سایتی مثل تاینی موویز نمیشه هم ارزونه اشتراکش هم همه ی سریال ها و فیلم ها رو داره
جدیدترین فیلم تارانتینو جنگو بود ! 2 سال پیش دیدم خیلی خوب بود (sm128)
The Hateful Eight شاهکار تازه ی ایشون که به زودی میبینینقل قول:
بله یه فیلم وسترن هستش ! لامصب زده تو کار وسترن در هم نمیاره (sm2)نقل قول:
کماکان منتظر اومدن Sinister 2 هستم (sm54)نقل قول:
اونجوری که امتیازش پیداس بدجور شکست خورده (sm25)نقل قول:
من منتظر فیلم جدید تام هاردی هستم ! توی دو نقش بازی کرده (sm50)
منم منتظرم
دقیقا منتظر کدومی؟؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی دیدم شما همتون منتظرین منم گفتم باشم عقب نمونیم
(sm93) خدا شفات بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا خدا سینجولو شفا بده ما پیر شدیم (sm2)
امضای جدیدم از پهنا تو تحال همتون ! (sm50) از آیتونز کش رفتم (sm2)
(sm172)یعنی امشب چی میشنویم (sm88)
دیشب اشترم یه کامنت ماندگار گداشت نمی دونم دیدی یا نه (sm2)نقل قول:
(sm120)بله رویت شد
یکی از سایت های موسیقی کامینگ سون آهنگ رو گذاشته بعد یکی کامنت گذاشته پس آهنگ چنگیز چی شد ! ادمین بی عقلش گفته این همونه اسمش عوض شده (sm25)(sm2)
کجایی حسابی گرفته تیتر میشه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)زندس
The Walking Dead S06 E07
سطح هوشیاری بهنام صفوی پایین آمد/ محتاجیم به دعای مردم(sm172)
تا ساعاتی دیگر ...
بیژن مرتضوی - آیریلیق ( جدایی )
ترانه فولکلور از فرهاد ابراهیمی
همراه با ارکستر سمفونی ملی اکراین
سامی بیگی
خیلی زود ...
(sm19)اشترم صبحت بخیر عزیزم
سینگل جدید داریوش در راهه ...
اعع الی سامی بیگی رو زده (sm120)
امروز فردا میاد آهنگش(sm120)
سیاوش قمیشی و کار دوباره با آفات داخلی(sm25)
این سه چهار تا آهنگم بده راحت بشیم از شر اینا (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)اشترم اینو بزن اپلودباز