منظورت اینه که برای یه شرکت، نت بگیری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورت اینه که برای یه شرکت، نت بگیری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای خونه!
تلفن خونه ی شاهین شهر به اسم صاحبخونه هست دیگه!
میخوام adsl بگیرم! موندم باید خودش باشه یا نه ؟؟؟
به چشم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
ايشالاااااااااا چرا كه نه (sm134)
ایشالله که به خیر گذشته باشه (sm74)نقل قول:
خدا كنه كسي چيزيش نشده باشه (sm25)
نه نه... مشکلی نیست... میتونی بری بگیرینقل قول:
جان من؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خبر توپی بهم دادی!
کدوم شرکت بهتره؟؟ من فقط مخابرات داشتم!
پاییز (sm172)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) ای صــابـــــــــر بیــا پـاسخ گــو باش : )) خو حالـا بوده دیگه مگه چـیـه !!
باش ^_^نقل قول:
(sm121)نقل قول:
کدوم بهترِ رو باید از همسایه ها بپرسی... توی هر منطقه فرق میکنه چه برسه به شهر و استان مختلف (sm25)نقل قول:
من اهواز دو سالی میشه آسیاتک دارم راضی ـم... تعرفه هاش نسبت به خدماتی که بهت میده مناسبِ
کرج که اصلا مبین نت دارم سیستمش جداس... کلا وایمکس یکم گرونتر از adsl ولی اگه جابجایی واست مهم باشه و بخوای وایمکس بگیری مبین نت رو توصیه میکنم و ایرانسل رو محکوم!!!
هیچی ما که بخیل نیستیم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم به من نگفته بود دارم میام تهران (sm2) حالا من شانسی سراغ گرفتم گفت تهرانم... ولی اگه میگفت دارم میام من 2روز دیرتر میومدم اهواز تا ببینمش (sm70)
فدا بشم ، دردم کمتر شده بهترم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم منو بزار (sm10)
نقل قول:
اون که صد البت (sm127)
نقل قول:
بیارش ببینم چه گلی کاشتی (sm70)
نقل قول:
دعا مگه تاثیرم داره؟
کارا یا انجام میشه یا نمیشه ، این وسط هر وقت بین ده تا کار یکیش به خیری میگذره یه عده با ذوق و شوق وافتخار گلوهاشونو جر میدن که دیدی دیدی دعا کردیم درست شد ، اگه دعا رو نمیکردیم نمیشد ...
چی سر خوشن ...
بازر اشتباه کردیا به یاد سیبیل قشنگه ، تخصیر رو سیبیل قشنگه میگفت (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه راجرزم بود (sm2)
(sm127)(sm134)
دیشب مردیم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی که نشد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشم نه پسرخالم اومد کمک ، وای وای آپانتیسم (sm172)
نقل قول:
(sm2)
چقدر شایعه (sm2)نقل قول:
ینی پشت رییس جمهوریم اقندر حرف نیس (sm2)
نقل قول:
لابد جبرئیل رفته بهش وحی کرده ...
جدی از کوجا خبر داره؟
(sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم سناریو ضعیفه ، با منیجرم صوبت کردم گفتم بهتره تو این نقش بازی نکنم ؛ همین (sm2)
با وایمکس حال نمیکنم !نقل قول:
مرسی که توضیح دادی