رفتی تو لانه زنبور ؟ (sm2)سوسول بازی در نیار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رفتی تو لانه زنبور ؟ (sm2)سوسول بازی در نیار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخدا دارم میمیرم از سر گیجهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پس دیگه این طبیعی نیست برو دکتر ...نقل قول:
چیزم دهن پسر دایم گفت یه کندو پیدا کردم تو درخت بیا بریم بکنیم عسل طبعیی هست 1تومن میگیرن منم که 1تومن شنیدم گفتم باشه نمیدونم چندتا نیش زده ولی زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز خیلی گرم بود شاید گرما زده شدی یخ بزار روشنقل قول:
بخدا از سرما بخاری هارو بر نداشتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تا فردا دیدی خوب نشد برو وگرنه شاید عوارض داشته باشهنقل قول:
پاشو برو دکتر . فایده نداره هر چی تحمل کنی بیشتر اذیت میشی . برو بیمارستان دکتر عمومی دارن یه شماره بگیر تا ویزیتت کنه ...
از امپول میترسم(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمپول ترس نداره ... یه خورده درد داره که اگه شل کنی زیاد درد نداره .....نقل قول:
ولی پنی سیلین میسوزونه بدجور رفتم دکتر 6 تا برام نوشت یه دونه شم نزدم (sm25)