آرررررررررره جون دخترخاله ـت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آرررررررررره جون دخترخاله ـت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس پرس و جو کن ببین اونجا کدوم شرکت خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گـــــــــــاهی شرکتای محلی از شرکتای سراسری بهترن!
خواهش میکنم
من وکیلمو میخوام ، بدون وکیلم لام تا کام حرف نمیزنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم بهت که آمدنم یهویی شد ، یارو بد قولی کرد مجبور شدم ناگهان بیام تهران کارو ردیف کنم ؛ تو همین مهر با پیمان بلند میشی میای اینجا ور دل خودم رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیامبرا هم وقتی میومدن اولین بار میگفتن جبرئیل اومده بهم فلان حرفا رو گفته مردم همینطوری باهاشون رفتار میکردن ، منم الان همون حسو دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دفه بعد صابر اومد تهران بستنی نخورید ببین سرما خوردی... برید آش دوغ بزنید (sm2) من تا کی زنده ـم تجربیاتمُ در اختیارتون بذارم آخه؟ (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بر تمامی دوستان بزرگوار ، عزیز و محترم (sm10)
نقل قول:
خيلي شوخي لوسي بود(sm172)
روزايي كه تو توش نيستي رو بايد ريد توش!
روزايي هم كه هستي خودت ميريني توش!
پست احساسي يكي از بچه ها (sm2)(sm2)(sm2).
ببخشيد هي يادم ميره سيبيل قشنگه هم ميخونه (sm30)
تند تند بيا شفاف سازي كن (sm2)
امان از اين جبرئيلا(sm30)
ضعيف ثانيه اولش بود (sm2)(sm2)
واسه ما یهویی شد فقط؟ (sm2)نقل قول:
عاضاده سوتی رو دادی رفت (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام تمامی دوستان بزرگوار ، عزیز و محترم بر تو (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر موقع لر دیدی شک نکن که باید اسم منو بذاری جاش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جبرئیل کجا بود خود حـوّا اومد لو داد (sm2)
نقل قول:
ديوونه(sm2)(sm2)(sm2)