من به سعید زمانی درخواست دادم شما هم برید اینستاش بگید البومو با کیفیت بزاره
نمایش نسخه قابل چاپ
من به سعید زمانی درخواست دادم شما هم برید اینستاش بگید البومو با کیفیت بزاره
هرکدوم از ما یه جور، نگران ِ بعدشه
چه جوری صدات کنم، تا غمم شنیده شه
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقریبا 70 درصد البومای لس انجلسی در ایران میکس و مستر میشن پس چرا فلک دارن؟ نه به نظر من کیفیت میکس های ما از لس انجلسی ها بالاتره و شاید تنها حسن آلبومای داخل باشه و اگه کیفیت خوبی از البوم منتشر نشده فقط واسه اینه که این البوم صاحب نداره و هیشکی به فکرش نیست .. یه البوم بی در و پیکر که کلی ادم بی تفاوت دست به دست هم دادن تهیه اش کردن از شادمهر بگیر تا فرشباف و کاموری و .. هاشمی هم فقط اجازه استفاده از لوگوی آونگ رو داده .. سعید زمانی اینام احتمالا کیفیت wav رو تحویل دادن و براشون مهم نیست با چه کیفیتی منتشر شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
240 میلیون؟ کی میخره اینو؟(sm77) .. احتمالا تو بیزینسش شکست میخوره برمیگرده سمت موسیقی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خودش از این ویالونا استفاده کنه باهاش نوازندگی و تنظیم کنه ببینیم کیفیت صداش چطوریه شاید خریدیم .. (sm2)خودش که استاد ویولونه دیگه نمیزنه و با این قیمت نجومی میفروشه میخواد کی استفاده کنه و بزنه؟ امثال من؟ چقدر عالی بنوازم من (sm59)
البته ۵۷۲۹ دلاره که با دلار ۶۲۰۰ حساب کنیم میشه ۳۶ میلیون تومن حدودا نه ۲۴۰ میلیون(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در هر صورت خارجیا میتونن بخرن چون پولشون و دلارشون ارزش داره! مثل پول ما بدبخت نیست(sm59)
ولی عجب ویولن شیک و با کلاسیم هست(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه که اسمشو با این ویالون بین المللی میکنه ..اگه خارجیا بخرن و برندش معروف شه باعث افتخار ماست .. فقط کاش تو موزیکش هم تو عرصه بین المللی فعالیت کنه
بریم بهش بگیم تا خودت با این ویالون 3 تا اهنگ ندی نمیخریم لا اقل تبلیغش کن تو موزیک ویدیوهات (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از مدت ها آلبوم مسافر پلي ميشه آلبومي كه يادآور خاطرات تلخ و شيرين منه آخ كه چه قدر جذابه ترك 1001 شب و حديث مهربوني (sm127)
همه چي اين آلبوم عاليه موسيقي ،تنظيم ، ملودي و بويژه ترانه هاي اين آلبوم واقعا يه چيز ديگه ست (sm232)
صد در صد کیفیت میکس و مستر خارج بهترهنقل قول:
آلبوم خیالی نیست رو پلی کن ببین مازیار خادمی چندین سال پیش چه قدرتمند این کارو انجام داده