این kelly Clrakson می خوره adele رو (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
این kelly Clrakson می خوره adele رو (sm118)
سک نگو قبل اینکه ادل اصلا بخونه kelly چند تا البوم داده بود بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن پشمک حاج اسماعل سریالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا صدای سامی اینجوری شده میدادن ممر میخوند بهتر در میومد
مواد میکشه
(sm30)
(sm2)inna عربی خونده
اشترم ویدیو شهریار یوتیوب نیومده یا تهیه کنندش رادیو بوده تگ داره
خب شما که خوشتون نمیاد از حجابش گه میخورید خبرشو کار میکنید
تیپ پریناز ایزدیار و ترانه تو اون سکانس بعد عروسی رو دیدی قسمت 6 (sm54)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان شهرزاد مال همون موقعسنقل قول:
اعععععععععععععععععععع مشتی ماشالاااااااااا (sm50)
خیلی خوبه شهرزاد (sm50)
فکر نکنم در این مورد کاری از دست خداوند بر بیاد (sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الله اکبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا چشم سیاه داری
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازتاب کجایی هم چنان ادامه داره ....
چرا برای من چیزی پخش نمیشه
دلار 3600 (sm25)
مشاول ما رو باش (sm70) مردک 100 سالته دنبال عکس سیکسیت میگردی (sm39) خجالت نمیکشی ؟ (sm56) هم سندو سالای تو نتیجه و نبیره و ندیده دارن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Gary Moore - Still Got the Blues (sm74)(sm50)(sm74)
حالا چجوری بریم پاریس ای خداااااااااااااااااااااا(s m172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آآآآآآآآآآآآآآآآ یا عااااااااااااااااااا صحیح می باشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حُقه ای والا
تو اجراهای مختلف متفاوت می باشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای مثال در اجرای ممرینگ کبیر اوووووووو اوووووووو اووووووووووووو حقه ای والا
دوربینو ثابت یجا گذاشته و اهنگ داره تو دفتر کارش پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینارو ول کن (sm120) من ظهر دوتا دندون عقلمو کشیدم دکتر سکشم هیجی نگفت منم یادم رفت بپرسم . پانسمانو کی بردارم ؟ قرص عفونت برم بگیرم یا نمیخواد ؟ کلا چیکار کنم
ملاک اجرای ممر استنقل قول:
مسلخ ؟ (sm77)
اسم و معنی و موضوعش یه مقدار خطرناکه . امیدوارم با انتشار این آهنگ واسه آلبومش مشکل ایجاد نشه (sm132)
چن ساعت گذشت بردار یه گاز دیگه بذار تا خونریزی بطور کامل برطرف شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ژلوفن بخور هر 6 ساعت از 10 روز بیشتر شد دردش و با ژلوفن قط نشد باس بری دکتر دوباره
برای من یک هفته طول کشید - ژلوفن 10 روز بیشتر بخوری ضرر داره
بوی خیلی خیلی گندیم از جای خالی میزنه برون فک نکنی عفونته
پانسمانو تا سه ساعت بعدش بر ندارنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه درد گرفت ژلوفن بخور
اگه عفونت کرد آموکسی سیلین 500 بخور اگه نکرد هم بخور چون دوای درد دندون همین آموکسی سیلینه یا دنتول بریز روش که البته بد میسوزه میچسبی به سقف
جالبه همه یه مدت میگن چاوشی کار سفارشی میخونه و ریسک نمیکنه ، یه مدت دیگه میگن این کارا واسه مجوزش مشکلی پیش نیاره
چقد تو کج فهم و منحرف هستی!! خداشفات بده(sm196)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم میخواست طرح بزنه این میگه عکس سیکسی(sm102)ابله.. برای اهنگ جدید محسن میخواست کاور بزنه(sm179)
این به من میگه الاف... دیشب ما 50 صفحه رفتیم جلو.. نشسته خونده بعد ک.س میگه واسه من(sm2)
چاره این بو فقط دنتول ِ یا عصاره میخکنقل قول:
(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)نقل قول:
چرت نگو تو نبودی بهش میگفتی شات بزار حال کنیم یا پخ کن (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
50 صفحه نه و 30 صفحه بود به مرور میخونم نه یه جا(sm70)
من کِی به تو گفتم الاف (sm77) (sm70)(sm120) میگم خجالت بکش از سن و سالت مردک ممه تیر(sm120)
دمی خیلی نازه دوس دارم یه ماچ گنده از لپش بگیرم
تو راه رفتم از داروخونه پرسیدم بهم نوافن داد . همینو بخورم ؟نقل قول:
10 روز درد ؟ فک نکنما . تازه هفته دیگه باید برم دوتای دیگشو بکشم
بوی گند ؟ (sm54) با آدامس حل نمیشه ؟ (sm120)
به من گفت فقط ژلوفننقل قول: