نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام گل پسر(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام گل پسر(sm127)
شما هم رفتی همدان رفتی گنج نامه بستنی برجی زدی نوش جونت آبریزش بینی ـتُ آوردی واسه ما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین هم چند شبی میشه پیداش نیست @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر درخواست داشتم براي جوكام(sm30)
خدا خفت نكنه كلي خنديدم ديوونه چيكارشون داري (sm30)
قربونت برم نوید یه شعر واسم بخونم در وصف حال دل(sm127) عاشق من(sm10)
مجبور بود ميفهمي مجبور(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصنم هیچیم مهمونم نکرد (sm2)نقل قول:
عین مینا نامرده (sm2)
تخصیره نویسنده بود و کارگردان (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم بچه ها؟
والا حالا باید را به را بیایم خودمون از ماجراها مبرا کنیم (sm70)
جبرئیلای نامرد (sm2)
حالا بیا و درستش کن ، چه نیازی به دروغ گفتن بهت دارم؟ (sm172)نقل قول:
اصن این سری فقط به خودت میگم (sm127)
نقل قول:
تو ام جاشو پيدا كرديا(sm2)(sm2)(sm2)
چبکارشون دارم به من چه اصلا من فقط به فکر سلامتی ـشونم دارم بهشون میگم چیکار کنن هوا هم داره سرد میشه کم کم (sm2)نقل قول:
نگذار ذهنت بر قلبت حکمرانی کند.
(sm70)نقل قول: