[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز قسمتم نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداروشکر؟؟؟(sm2)
عاغا هم عمته(sm2)
غضنفر ﻣﯿﺮﻩ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ..
ﻣﯿﮕﻪ: ﻧﻪ ﭘﻮﻝ ﺩﺍﺭﻡ ﻧﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻧﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﻧﻪ ﺗﺤﺼﯿﻼﺕ ﻗﯿﺎﻓﻪ ﺩﺭﺳﺖُ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻡ. .
ﺍﻣﺎﺍﺍﺍﺍﺍ. . .
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﯿﮑﻨﻤ.ﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ﺍﺍﺍﺍ (sm70)
راه رفتم که به بیراهه ی خود، مطمئنم (sm50)
خودمو جدمو جد پدرم سوخته است ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله بری فرودگاه یه تفحص کلی بکننت ، من به روده هاتم مشکوکم میسپارم اونورا هم قشنگ بگردن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاج شیخ آقا مجتبی خان باران (sm2)
اصن نوموخام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته باید برم براشون جبران کنم .....
همشون رو از دم پاره کنم بیام(sm59)
بچه ها آهنگهاي قشنگ رو معرفي كنيد (sm176) من اهنگهاي شهاب مظفري رو بهتون پيشنهاد ميدم صداش خيلي خوبه(sm172)
صابر هم قشنگه من عکساشو دیدم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظور آهنگ های قشنگ بود (sm120)