اتفاقا من تازه بریکینگ رو شروع کردم عالیه(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا من تازه بریکینگ رو شروع کردم عالیه(sm59)
نابود میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره از اولش آخرش معلوم بوده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 88888888 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل دو قسمت 10 هم ردکیپ و تخت اهنی رو پر از خاکستر نشون دادن یعنی چشامونو وا میکردیم از اولش کل داستان مشخص میشد(sm50)
(sm1)دو فصل اخر اگه 10 قسمتی می بودن عالی میشد
قشنگه منم نگاه کنم صادقنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی توجه کردم و میدونستم ردکیپ اخرش اینطوری میشه ولی فکر نمیکردم دنریس بمیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکردم دنریس بازسازی میکنه ردکیب رو
والا فصل اولش 7 قسمته من تا قسمت شش دیدم تا الان که خیلی هیجانی بوده..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اونایی که باید یه سال منتظر بمونی براشنقل قول: