نمیدونی چه جور زد ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونی چه جور زد ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مو میبینی من پیچش مو (sm120)همه جا گوه خوردن بازی 2-0 شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط نگردو (sm118)نقل قول:
Goal! Real Madrid 2, Córdoba 0. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) right footed shot from outside the box to the bottom left corner. Assisted by Isco.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله تا اخر فصل این جمله رو حداقل 30 بار بشنویم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا 40 بار بشنویم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیشتر نگران این دفاع تخمی ام (sm25)خدا کنه دفاعمون همه بازی ها مثل بازی جلو بایرن مونیخ بی اشتباه باشه
اوزیل به اون اوزیلیش نمیتونست 40 تا بندازه (sm120)نقل قول:
من به 30 هم راضیم (sm120)
تو اون بازی خط هافبکمون هم خیلی تاثیر داشتنقل قول:
من پشیمون شدم 20 - 25 تا کافیه... وگرنه سال آینده ایسکو رو 80 تا میفروشه (sm120)نقل قول: