چاوشی با وارد شدن تو راک فقط خودشو نابود میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
چاوشی با وارد شدن تو راک فقط خودشو نابود میکنه
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم از یزدانی خوشم میاد و میومد بیشتر ولی انصافا بعد خاطرات مبهم چکار کرد دیگه؟ (sm25)
خودتو کنترل کن به حال من فرقی نداره این دوتا هر چی بخونن من خوشم میاد - البته از یزدانی کلا بد نمیگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
همه کارای چاوشی رو جمع کنید بزارید کنار حرف اخر یزدانی
هروفت یزدانی آهنگی مثل " این بود زندگی " خوند بعد بیا حرف بزنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون مواقع یعنی موقع آلبوم خاطرات مبهم بیشتر ازش خوشم میومد ولی به نظر من دیگه بعد اون آلبوم ضعیف شد و نتونست رو دست اون کارا بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی محسن
محسن که اصلا با داخلیا قابل مقایسه نیست از همه یه سر و گردن بالاتره
من برم بیرون میرسم به خدمت دوستان
با هم دوست و مهربان باشید (امام میلاد {ع})
داری میمیری از درد سوزش ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا فقط به خاطر حضور کارن همایونفر بود که اینقدر خوب از کار دراومده - حالا فکرشو کن اگه چاوشی با همایونفر کار کن چی میشنویمنقل قول:
یزدانی همینی که تو این آلبوماش میبینم کلا تغییر نمیکنه - ساعت ها خوابن و سلول شخصی و آلبوم آخریش اگه گوش کنی خیلی راحت میفهمی خیلی شبیه همن
یزدانی هر وقت تونست یکی از کاراشو تو دسته بندی به جز سبک تخمی تخیلی راک فارسی قرار بده میتونه ادعای راک کنهنقل قول:
اون موقعی بود که من پی به سیلیقه داغون این نبرده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره این دختره خاک تو سرش مثلا با حجاب رفته بوکس ازاد(sm2)بدجوری زدش من همیچن زنی میخوام سرکش باشه من روشهای وحشیانه خودمو روش پیاده کنم(sm59)
مشکل شماها اینه از چاوشی برا خودتون مجسمه اسطوره ساختین می پرستینش
طرف خیلی وحشی بود من دلم به حال دختره سوخت (sm74)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که داره یه کار حالا به هر روشی تازه انجام میده تو این مملکت خراب شده خودش جای خوشحالی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی هنوز وارد راک نشده فقط یه حرکتایی زده که اونام به مراتب بهتر از کارای یزدانی بوده اصل راک فضا سازیه که یزدانی به جز خاطرات مبهم به هیچ وجه نداشته ولی چاوشی در حد خودش خیلی خوب انجامش داده تمام فکر یزدانی شده شعری بخونه که کلمات متفاوت توش باشه کلا ملودی رو فراموش کرده و خوندنشم افتضاح شدهنقل قول:
انصافا ملودی پاروی بی قایق فوق العادس (sm50) میگن محسن وقتی داشته ملودی اینو میساخته گریه اش گرفته (sm74)
رسول 111 زیاد زر میزنی ! (sm2)
باید شعرای خوب پیدا کنه و بازم با کارن کار کنه
کف افکارمو موکت کردم (sm25)
نیستی و اتفاق های تلخ ساده می افتند (sm88)
کی گفته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه تراک پارو فوق العاااااااااااااااااااااد س
سرم چن تا کتاب رنگ و رو رفته
یه بالون با طناب از گلو پاره
یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست
ولی دنیا براش جذابیت داره (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همچین مواردی دوست دارم چنان روش روشهای خودم پیاده کنم که حتی فکر وحشی بودن هم به سرش نزنهنقل قول:
اگه همچین دختری پیدا کنم که حاضر باشه روشهای منو تحمل کنه همن دقیقه صیغه اش میکنم(sm2)س.ک.س فقط وحشیانه(sm51)
هر کار تازه ای جای خوشحالی نداره بعدم کدوم کار تازه 10 ساله همینکارارو داره میخونه فقط هر آلبوم لحن خوندنش افتضاح تر از قبلی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مشغول شمردن گلهای قالی باش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خصوصیت رو چک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم میخوای خاطرات پستو برات دوباره زنده کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهادرنقل قول:
ترانه و ملودی و تنظیم همش عااالیه
یادش بخیر تو فیس از امید حجت تشکر کردم پیام داد ! این که شما خوشت اومده باعث افتخار و ذوق زدگی منه (sm50)
قلاش (sm2)
دیوث گی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دهنت سرویس (sm2) هر چی من احساسی تشریف دارم تو وحشی و افسار گسیخته ای (sm2)نقل قول:
رسول 111 ببند (sm2)وگرنه خودم *** وحشیانه رو روت پیاده میکنم بت نشون میدم یه جوری که دیگه دفه بعد حتی جرات نکنی اسمشم به زبان بیاری (sm30)(sm128)نقل قول:
واسه هر کی لاتی واسه من شکلاتی (sm2)
سیگار پشت سیگار (sm50)
رسول 111 فقط فیلم Nymphomaniac رو واسه روحیات تو ساختن (sm2)
دوستان کسی فیلم های نوید محمد زاده رو داره ؟ لینکشو میگم... بدین ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا یه سوال به پرسم !؟
عکس آواتارت پدر و مادر هِوی متال هستش !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد می گی : راک فارسی . . . تخیلی !؟ (sm77)
چاک شولدینر(sm50)
روزی که یزدانی البوم ساعتا خوابن رو داد همتون تو کف اهنگ دیوونه قوی سیاه بودین
ارزتون بود چاوشی بتونه اینطوری متال بخونه
یه بارم مال منو مزه کنی بد نیست .... (sm2) قول میدم فقط نوازشت کنم (sm2) (sm51)نقل قول: