تایید...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقشه با اینجا ادغام بشه صنعت فیلم و موزیک رو دست بگیریم (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
تایید...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقشه با اینجا ادغام بشه صنعت فیلم و موزیک رو دست بگیریم (sm59)
از بعدازظهر روز یکشنبه (۳۱ آگست-۹ شهریور)، یک هکر ناشناس با انتشار تدریجی تصاویر برهنهی بازیگر زن برندهی اسکار، جنیفر لورنس، و چهرههای دیگری چون کیت آپتن، کیلی کوکو، ویکتوریا جاستیس، لی میشل، کرستن دانست، بری لارسن، ترسا پالمر، مری الیزابت ونستید، و دهها مدل، خواننده، و بازیگر دیگر، فضای شبکههای اجتماعی و وبسایتهای خبری را تحت تاثیر خود قرار داد.
گفته شده که این تصاویر از طریق حفرهای در برنامهی ذخیرهی مجازی "آی-کلود" گوشی اپل به بیرون درز کرده است.
در اولین واکنش به درز این تصاویر، سخنگوی جنیفر لورنس، با انتشار بیانیهای، ضمن تایید واقعی بودن عکسها، انتشار آنها را «نقض آشکار حریم خصوصی» خواند و با بیان اینکه «با مقامات تماس گرفته شده» گفت هر کسی که تصاویر دزدیدهشدهی این بازیگر را منتشر کند، «تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت».
در لیستی که این هکر ناشناس منتشر کرده، نام ۱۰۱ سلبریتی به چشم میخورد.(sm120)
اکنون دست میکنم در تو
تا به درآرمت از میان دو برگلو مانده عشق شورانگیز
من دست میکنم در تو شورانگیز
فواره پایم از فلک می گذرد که نمیدانم چیست ...
(sm51)
نه که عکسای رسمی ایشون اصلا خاک بر سری نیست (sm120) تا حالا حجم سینه ـش تو حلق ما بود سوتین واسه پوشوندن نوک ممه بود فقط حالا نوکشم دیدیم... به جایی برنخورده که (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm166)
عشق تو پشت جنون محو شده
هوشیاریست مگو سهو شده (sm50)
(sm167)
اومدم(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوب الان چیکار کنم ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی عمه من مهندس ارشد شیمی ـه (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب این فیلم better ... در مورد چی هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بودن
یا
نبودن !؟
مسئله ,
کدامین است !؟من ,
نه بودم
و نه نبودم
بود و نبودم را ,
هیچگاه خود انتخاب نکردم
و , ...
بودنم را
دستان خدا گرفت
و نبودنم را
محبت شیطان ...
راستی ,
آیا خدا همان شیطان است !؟
انگار کافر شده ام
اما من
که سال های سال
بر سجاده ها
پیشانی می ساییدم
و نمی دانم
که چه شد ...!؟
روزگار مرا ببین
و خود حدیث مجمل بخوان
اکبر درویش
(sm50)
ندیدم که هنوز... ولی واقعا از اسمش مشخص نیست؟ (sm25)نقل قول:
والیباااال
- (sm118)
- (sm118)
- (sm118)
اسمش رو میخوام چیکار ؟(sm70) خوبه یا نه ؟نقل قول:
بر باعث و بانی این وض نت
بابام از همین الان منتظره محرم بشه دوباره سریال شب دهم ببینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالش هست... بازیگراش خوبننقل قول:
سرعتم کلا از 30 بالاتر نمیره دیگه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اهل فیلم نیستم (sm25)نقل قول:
زمان خودش خیلی هواخواه داشت (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسیاتک بگیریننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دو هفتس گرفتم عالیه
سریال خوبیه ولی نه اینقد که بشینی تکرارش رو هر سال ببینی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدر جان حتما چیزی دیده که این چنین جذبش کرده (sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
پدر جان سریال عزت تی وی زیاد میبینه برعکس خودم(sm120)
سخته نگاه کردن به این سریالای عزت تیوی خیلی سخته (sm120)نقل قول:
سوژه ندارن سریال بسازن ، همه تکراری شدهنقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداو سیما فقط یه فوتبالشو نگاه میکنم و لا غیرنقل قول:
پولشو بده ..نقل قول:
فقط همین فوتبال و برنامه 90 خوبه ، بقیه هیچینقل قول:
عاششششششقتم بذا بگن..فلانی دیوونه بود (sm19)
بوی برنجی که تو شالیزاره.. عطر موهاتو یادم میاره(sm50) کار جدید
دیوونه دیووونه دیووونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm118)
Im electric
وقتی کنارتم
Im electric
در آغوشتم
تموم عشقم مال تو (sm2)
وای استاااااد نمیدونی چقدر منتظر کار جدیدت بووودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm132)
همچنان جا خالی سعید معروف(sm118)