از پخمه های آریان بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالخصوص معشوقت علی جون (sm70)(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
از پخمه های آریان بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالخصوص معشوقت علی جون (sm70)(sm70)
سینجول مسلخ رو بخون بده بیرون (sm50)
دیتون تنگ شده برای صدای سینجولی .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روشنمون کن عاقل(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در جواب حرفت یکی از کامنتای مردمو میذارم:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه توهینی برادر من خوده استاد گفتن اگه مردم با خندیدن به من شاد میشن من از خودم راضیم البته اگر به قصد لذت نباشد که اونجا با مکارم برخورد میکنی(sm120)
میگن سرعت نت محسن پایین بوده نتونسته آپ کنه
به شدت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا من یه دهن برات بخونم اون موزن دیوس رو ول کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روشن شدمنقل قول:
مرسی
یاغی (sm172)
فعلا این آهنگای موزن بدد نمیخوره .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موقع آلبوم 6 و 8 میزنم برات میام .. (sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط meysam98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به منم شماره حساب بده ..نقل قول:
فیلم جدید رامبد .. (sm59)
(sm2) جناب خان رو دیدین تو مراسم دیروز شهرزاد ..
تیم ریده من(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برین انتخاب کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سریال شهرزاد قسمتی هم ازش اومده؟
سامی بیگی تمام تاریخای ریلیز رو به فنا داد (sm120)
امشبم آهنگ بیژن مرتضوی نمیاد حتماً(sm120) رادیو ورداشته زده صفحه اول (sm120)
اگه به خاطر سامی بیگی امشب پخش نکنن من میدونم و الی (sm120)
باید تاسف خورد (sm25)
6 قسمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ شادمهر آماده پخش
آهنگ آماده نیستا ولی از اون طرف میگه برای انتشارش دیر هم شده. خر فرض کردن ملتو...
آقا همه ی آهنگا آماده پخش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکی دانلودی چیزی ازش داری ؟
چجوریه سریالش ارزش دیدنم داره ؟
راستی خودت چطوری پیری جان برادر
(sm2)
پخ کردم برات ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سرچ بزن گوگل همه جا زدننقل قول:
ندیدم والا
الحمدالله موتوشکرم موری جان برادر
خوبی چه خبرا کم پیدا
باید به من بگن شمس الله (sm172)
شانس نیس که...(sm172)
مرسی عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمس اللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانس هم میاد نگران نباش نوبت تو هم میشه
والله عرضم به درز شما برادر ما هرروز سر کار بودیم وقتی هم کار تموم میشد عینهو انسان های اولیه سوارمون میکردن تو کامیون یا وانت بار میبردنمون یه کوشه از شهر پیادمون میکردن تا بریم منزلمون باز فردا صبحش هنو کلاغا نریدن دوباره سوار بر وانت بار یا کامیون پیش به سوی خر حمالینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه احساس بدی دارم عزیزم
گمونم دم آخرم رسیده
سخت نگیر برادر مشکلات همیشه بوده هست و خواهد بودنقل قول:
تا شقایق هست زندگی باید کرد
شقایقه دیگه کارش نمیشه کرد
نزنی یه بالایی سر خودت بیاری پسریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشاور ممه تیر برس به داد چچکمون @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک بوسه که از باغ تو چینند به چند است؟
پروانه ی تاراج گُلت بند به چند است؟
خالی شدم از خویش و به خالت نرسیدم
آخر مگر این دانه ی اسفند به چند است؟
یک نامه به نامم ننوشتی مگر آخر
کاغذ به سمرقند تو ای قند! به چند است؟
نرخ لب پُر آب تو و شعرِ ترِ من
در کشور زیبایی تو چند به چند است؟
با دار و ندار آمده ام پیش تو، پرکن!
غم نیست که پیمانه ی سوگند به چند است؟
وقتی که به عُمری بدهی لب گزه ای را
در تعرفه ی عشق تو لبخند به چند است؟
یک، ده، صد و بیش است خط ساغر عُشاق
تا حوصله ی ذوق تو خُرسند به چند است؟
دل مجمر افروخته ام برد و نگفتند
کاین آتشِ با نور همانند به چند است؟
چند ارزدم آغوش تو در هرم کویری ؟
چندین بغل از برف دماوند به چند است؟
حسین منزوی
تیترو عوض کنین دیگه لااقل
شانس که نداریم سر کار یه خانوم بیوه رفته تو نخ ما (sm2)نقل قول:
فک کنم شما دوتا زوج خوشبختی بشین اسی جون فقط به شرط اینکه قول و قرار هایی که باهاش میذاری مثه تاریخ رلیز آهنکات نباشه
تیترو عوض کنید دیکه لا مذهبانقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داش ملی دستور میدهد
آیریلیق بیزن مرتضوی فک کنم همین باشه که جند تا خواننده اجرا کردن مثل گوگوش و منصور . فقط ببین این بره تو فضای ارکستر چی میشه (sm1) تُرکی بلد نیستم ولی ملودی خوب میشینه روش
فیکریندن گئجه لر یاتا بیلمیرم
بو فیکری باشیمدان آتا بیلمیرم
نئیله ییم که سنه چاتا بیلمیرم
آیریلیق، آیریلیق، آمان آیریلیق
هر بیر دردن اولار یامان آیریلیق
اوزوندور هیجرینده قارا گئجه لر
بیلمیرم من گئدیم هارا گئجه لر
ووروبدور قلبیمه یارا گئجه لر
آیریلیق، آیریلیق، آمان آیریلیق
هر بیر دردن اولار یامان آیریلیق
و
...