من سوتی دادم یا صابر زرتی لو داد ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوتی دادن حقه منه ؟؟؟(sm77)(sm50)(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
من سوتی دادم یا صابر زرتی لو داد ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوتی دادن حقه منه ؟؟؟(sm77)(sm50)(sm132)
بوم بوم بوم (sm155)نقل قول:
تو باید مهمونش میکردی غیور مرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیازی نیست درستش کنی این رابطه دیگه درست نمیشه (sm2)نقل قول:
حالا بیا و درستش کن ، چه نیازی به دروغ گفتن بهت دارم؟ (sm172)
اصن این سری فقط به خودت میگم (sm127)
نمیخوام برو به عاضاده جونت بگو (sm2)
(sm2)نقل قول:
هنوزم دیر نشده ایشالله سفر بعدی که بیشترم بمونید همدان چندبار بری ببینیش (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم سوتييييييييييي دااااااااااااااااد يعني صابر
"حقته كه صابر سوتي داد" يستردي؟
میتونی امتحان کنی عزیزم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) از من میترسه... یک سالِ یه کاپشن میخوام ازش اگه با من قرار بذاره باس دیرکرد کاپشنم بده (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوييييييييييييييييد چرا من نيومدم تو رو ببينم ؟ اي داد بيداد بيخ گوشمي(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
باشه بابا .... ببخشید ... اشتباه دیدم ... چرا میزنی ... بی اعصاب ...نقل قول:
زارت... اون روزی که ارشد مردود شدم همه شیرینیا مالیده شد عزیزم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه اول ترمه ... کو تا فصل امتحاناتنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]