یه کم فکر کنی چشمه ات میجوشه شعر های قر بده قر بده یادت میاد(sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه کم فکر کنی چشمه ات میجوشه شعر های قر بده قر بده یادت میاد(sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس منم بدهی ندارمنقل قول:
عشق یعنی:
یکی دیگه هم آرزوهاتو بدونه
چيزي نمونده سحر نزديك است (sm59)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بي اعصابم يا تو (sm172)
اره انگار رفته بوده قهر خونه باباش (sm2) یه ماه بود انلاین نمیشدا... تا ما خواستیم شایعه بپراکنیم پاشد اومد (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بی اعصابی یا من ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا سرماخوردگيشم گذاشت واسه ما (sm2)نقل قول:
فداي محبت دوستاني كه اين مدت ياد كردن (sm19)
چند روزي سفر بودم مهمون ولايت اقا صابر اينا (sm120) بعدم كه برگشتم مريض شدم تا همين الانم دارم سرفه ميزنم و واست تايپ ميكنم (sm172)
خلاصه اصن جون نداشتم نقل بگيرم امروز بتونم يه مروري رو صفحات قبل بكنم ببينم چه خبر بوده (sm132)
تو... د آخه صابر داداشش کجا بود؟ (sm2) حالا فهمیدی کجا گند زدی؟ (sm120)نقل قول:
تا بهش زنگ زدم کمتر از 24 ساعت اومد ... فک کنم دنبال شمارم میگشت روش نمیشد خودش بگهنقل قول:
می آیی . . . می روی . . . و فقط یک سلام . . .
و گاهی یک خداحافظی . . . نه . . . این انصاف نیست . . .
من و یک دنیا عشق . . . تو و یک دنیا بی تفاوتی . . . !