سلام دوستان عزیز کسی لینک سالم آلبوم مشترک کویر شادمهر رو داره؟ ممنون میشم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان عزیز کسی لینک سالم آلبوم مشترک کویر شادمهر رو داره؟ ممنون میشم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه امیدی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر تو چیزهای بی ربط هم این گروه رو تگ میکنه تو اینستاگرام
حرف دل همه رو معین راهبر زد
مراقب گلدون اطلسی باش
یه وقتایی منتظر کسی باش...(sm172)
پاسخ به چرایی این امر بسیار دشوار است...فرضیه های بسیاری در ذهنم مطرح گردیده ولی اکنون تنها منتظرم تا گذر زمان حوادث پشت پرده را روشن نماید(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از خدامه ....
الان جوری شدم که وقتی آلبومای طرفدار به قبل رو گوش میدم اعصابم خورد میشه بدتر!(sm30) هِی به خودم میگم چرا؟! چی شد که اینجوری شد و به اینجا رسیده! درکش نمیکنم شادمهرو دیگهنقل قول:
شادمهر...«یه کاری کن» لطفاً... یه کاری کن که میتونی...
منم اهنگهای قبلی رو گوش میکنم نمیتونم ربطشون بدم به این جدیدانقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارون کو؟ کارون کو؟ کارون کو؟
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها میگم، من دیگه به درجه ای از عرفان رسیدم که به کمتر از تجاوز کردن به تک تک اعضای این تیم فوق الذکر قانع نیستم.(sm170)(sm220)