(sm120)اینم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)اینم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرا پسریم وقتی دامنه ای ار بند کردی بهش ارشیو وبلاگ چیه دیگه :|
به وبلاگ دامنه وصل کردی؟
خو یه هاست بگیر از همین رامین خودمون سایتتم ساپورت میکنه فول(sm132)
(sm14)همینجوری بهتره . دس بزنم هزینه بر میدارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزبانی باید بتونه 400 500 نفر آنلاین همزمان رو ساپورت کنه (sm14)
میتونه :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خوب تو سایت دستت برا ادیت قالب ازاد تره ها
ولی خوب وبلاگم خوبه هزینه نمیدی در عوض(sm2)
فکر در امد بودی یه ندا بده بهت راهکار ها رو بگم (sm2)
(sm50)
یره سیگار نکش موتاد(sm51)
(sm14)میدونم میتونه .. ولی تونستن در این حد هزینشم بالاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قالب بزنم کمتر از یه تومن اینا نمیشه ، بخوام سایتش کنم خیلی چیزارو عوض می کنم وگرنه همین قالب رو هم میتونم تبدیل به وردپرس کنم
افتخوار ما این است که هیچ بنری تا به حال نزدیم و پاپ آپو از این چیزا نداشتیم (sm59)درآمد بخوره تو سرت
(sm27)
تو دیگه از کجا پیدات شد(sm59)نقل قول:
اینجا مجمع چاوشیون اینجا دود و دم ازاده(sm2)
(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
بچه های مجمع
90 درصد هم کنت آبی میکشن (sm2)