بچم طاقت نياورد ببينه دوستاشو اذيت ميكنين (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بچم طاقت نياورد ببينه دوستاشو اذيت ميكنين (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلش اومده بود خودش لو داد ... حالا پسر داییش که مثل داداششه ...نقل قول:
میگن اگه شبه احیاحق الناس به گردنت باشه دعات به عرش نمیرسه....
میگم دلموکه شکستی.....
ولش کن دلم که ماله خودت بودنه مال مردم
تازه اصن مال من یاتونداره.....
فداسرت
کی کی رو اذیت کرد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مونده به ما برسی... فکر کردی چرا لبنیاتی دهکده رو بهت معرفی کردم؟ انتقام صابرُ ازت گرفتم (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هم که قدم میزنیم ،حسودی اش میشود افتاب
نه که هیچ گاه ...
قدم نزده است با ماه!
اخرین ترانه هایی که داشتم گوش میدادم صبح توی ماشین البوم حریص... فضای البوم قر دار نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امين كشتمت (sm2)چه مرض بديه من از شهر شما گرفتم سرفه امون آدمو ميبره (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چرا فكر ميكردم اراكي ؟ (sm54)
همین الان یه دافیه اومد مغازه ... تا وسیلشو آماده کنم قشنگ داشت با آهنگ قر میداد (sm30)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه اصن دیه نمیام ؛ خدافظ همگی (sm70)
واگذارت میکنم به نوید (sm70)نقل قول:
عاقا ما دیگه بریم ، کار پیش اومد ، همینطور پشتم صفحه بزارین تا بیام (sm70)(sm127)