یا اون دکتر اعمق بوده دارویی داده که با شیمی درمانی تداخل داشته یا اینا خودشون کم توجهی کردن
نمایش نسخه قابل چاپ
یا اون دکتر اعمق بوده دارویی داده که با شیمی درمانی تداخل داشته یا اینا خودشون کم توجهی کردن
نگران باش حل نمیشه ...
Black Mirror
(sm172)چرا اپیزودای بعدیش نمیاد سال داره تموم میشه
اشترم بذار دیگه یه یوزر پس دیگه
دقیقا همین منم خواب بودم اومدم دیدم آهنگ کنسل شده .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم امشب 6 تا بنر بهت میدم بعدش سینجولو بن کن(sm2)
(sm2)جای داش ملی خالی نباشه
سلفی عزیزان به صرف کلپچ پس از یک شب سخت! محسن افشانی، سیما خضرآبادی و متین ستوده.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تی وی چه جوی راه انداخته ..
(sm2) ترانه سرای قطعه پرنده های قفسی سیاوش رو میگه کتابش تو ایران منتشر شده ..
(sm2) عکس سیاوش رو هم نشون دادن البته فیـلتر شده ..
لیلا اوتادی و علی کریمی به عیادت از پدر سارا منجزی رفته بودند که این عکس یادگاری را گرفتند. در کنار سایر عزیزانی که در عکس حضور ندارند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیلوفر اردلان کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان کشورمان بدون اجازه همسرش و با اجازه فدراسیون و برخی نهاد های قضایی راهی جام جهانی شد. و در اینجا دو اسکار «لوزر ترین» و «پُر سوزش ترین» شخصیت سال کشور را دو دستی تقدیم میکنیم به همسر نیلوفر اردلان!(sm2)
(sm2) الی دیوث اولین بار من برترین ها رو اینجا معرفی کردم تو هی چپ و راس ازش عکس میزاری .. (sm3)
(sm120)اردلان شجاع کاوه
شوهرش خارجی بوده پسرش این شده
زهرا اویسی در کنار مهسا کرامتی و پسر نارنجی اش. مهسا جان بنظر می آید آقا پسرت یک مقدار گرسنه باشد!
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامی عبداللهی در کنار یکی از عزیزان که در برخی سایت ها عنوان شده بود همسر نامی است، ولی چون ما به منبع موثقی برای اطمینان از موضوع نرسیدیم، به ذکر «یکی از عزیزان» بسنده میکنیم.
(sm30)
سلفی الهه حصاری و مادرش در یک فضای سبز.
پ.ن: سمت چپی الهه است، سمت راستی مادرش!
دیوس یه بار ویدیو زدم اونم بهادر دیوس گفت تایمشو منم قبلش اوکی کردم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
عکس پاییزی فرزاد خان فرزین. فرزاد جان گویا اشتباهی جوراب را از روی کفش پوشیده ای. لازم دیدیم گوشزد کنیم.
زنش حاملس ؟ ممر تو بگو
خدارا شکر عمل های جراحی بهداد سلیمی با موفقیت انجام شده است و حالش خوب است. این تصویر هم بهدادِ سرحال را در کنار همسرش نشان میدهد.
به به به بهداد خان عجب چیزی زده زمین تبارک الله(sm2)
و این شماره کم حاشیه را با این عکس از نیوشا ضیغمی و الهام حمیدی در یک انستیتو زیبایی به پایان میبریم. نیوشا همیشه طوری خود را آماده میکند که اگر به صورت ناگهانی به عروسی یکی از دوستان دعوت شد هیچ مشکلی برایش پیش نیاید!
الی دیوث این سلفیا رو نذار اینجا این سینجول و اون 2 تا رسول دیوث و فکر کن اشترم کم پیدا میشن یهو
فکر کنم میرن به سوی گلنار(sm2)
جون به 2 تاشون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
غم اومده خونه ی من انگشتو بر در میزنه مهمون ناخونده من هرشب به من سر میزنه
الی نزار دیوث نزار ! من تو ترکم (sm81)(sm2)
(sm27)جسیکا قسمت 5 ..
انقد بکش تا بفوکی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو سفرت سلامت غم من نخورر
خداشاهده اگه چیزی ازش تعریف کنی میام خونتون سرتو میزارم لب باغچه میبرم ! دو یو آندر استند ؟؟؟ (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرگرم به خود زخم زدن در همه عمرم(sm172)
وینی قرمز(sm50)2نخ
من برم یه چایی دم کنم و دوتا رمان ما فوق فلسفی بخونم بیام (sm2)(sm30)نقل قول:
خوب نگام کن تا ببینی چهره ی دردو صبوری
بهر هر یاری جان فدا کردیم به پاس دوستی دشنمی ها کرد با ما در لباس دوستی(sm50)
تو را با غیر می بینم،صدایم در نمی آید
تو را با غیر می بینم،صدایم در نمی آید
دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید
نشستم،باده خوردم،خون گریستم،کنجی افتادم
تحمل می رود اما شب غم سر نمی آید ..
(sm50)
ای سامی بیگی بِتِرِکی هی
رادیو زد پاک کرد کامینگ سون بیژنو (sm74)
(sm77) درست اجرا کنه ؟! بیژن مرتضوی ؟! همه باید برن پیشش شاگردی ! یه استاد به تمام معناست از هر نظرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]