برگا که میریزه بارون که میباره وقتی یکی میگه خیلی دوستم داره ...
وقتی زمستونه وقتی هوا سرده وقتی یکی میگه میره که برگرده ... (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
برگا که میریزه بارون که میباره وقتی یکی میگه خیلی دوستم داره ...
وقتی زمستونه وقتی هوا سرده وقتی یکی میگه میره که برگرده ... (sm81)
چون ابری سرگردان میگرید چشم من در تنهایی(sm50)
امیر پی ام
پس این آهنگ مرتضوی چی شد ؟
یه دنیا از تو ممنونم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبیعی شده واسمون
چاوشی ثبات روانی نداره
دچار بیماری روانی شخصیت مرزیه
هر روز یه چیز می گه روز بعد یه چیز دیگه
یه روز میگه میام یه روز میگه نمیام
یه روز ایستاگرامه یه روز نیست
آلبوم این ماه درمیاد
می بینیم سال بعدهم درنمیاد
باور کنید نیاز به درمان داره
باید درمان شه
شایدهم تقصیر شماست الکی هی خبرسازی می کنید
در کل ریدم به شما و ریدم به چاوشی
( یک کاربر عصبی که کامنت گذاشته دیگه عصبی هست دیگه شما ببخشین(sm59)
قفل . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
چرا موسیقی ما بهنام صفوی مطلب نمیزنه
در هر دشتی که لالهزاری بودهست
از سرخی خون شهریاری بودهستهر شاخ بنفشه کز زمین میروید
خالی است که بر رخ نگاری بودهست ...
مملکته داریم.
.کی قراره.مملکت درس شه(sm81)
فقط بلدن بگن اینا دسیسه های دشمنه.به فکر پیشرفت نیستن که.نکنه عرضه پیشرفت رو نداشته باشیم نه.فقط حزب الله ی هارو حمایت میکنن(sm50)
اینجا ریش بذار.یقه ببند کارت رو غلتکه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن خون7 شیعه رو بریزی میری بهشت.
جنگ بین سنی و شیعه هس.
بعد میگن این عسلام واقعی نیست.امریکا و .. داعش رو درست کردن
(sm2)اوف چقد پیشرفتس
(sm120)کسی نصب نکرده نتونستم پیدا کنم کجا یوزر پس جدید رو بزنم
با توجه به اماده نشدن قطعه ” مسلخ ” ، انتشار ان تا اطلاع بعدي منتفي خواهد بود.
آقا اشتباه نکنید من طرفدارشم فقط اومدم بگم یه روز اگه کنسرت گذاشت بلیط به دست میریم سالن کنسرت میبینیم بنر زدن آقای چاوشی حال نکردن امشب بخون برید خونتون!
این مال قبلیه اینی که تو دادیو میخوام بزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اون روز نه من زنده هستم نه تو خیالت راحت وصیت کنه واسه نسل بعدتنقل قول:
نوشته اصلی توسط sazan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی از کجا دانلود کردی لینک بده منم دان کنم (sm176)
صلاح خویش خسروان دانند منتها خیلی چیپه بیای ماله بکشی آهنگ آماده نشد.مگه نونواییه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم فشار بیاری میفهمی چرا کنسل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sazan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به حرفای این الی دیوث گوش نکنید برداشته درایو معرفی کرده رفتم دانلود کردم نصب که نشد بماند ریده شد به سیستمم دوباره همون درایور قبلی رو نصب کردم (sm102)(sm25)
.
از اشترم تقاضای بن داریم (sm19)
یجایی خودت ریدی گردن من ننداز پفیوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینقد جدیده تو سایت خودش نزده
نخیرم من کارمو درست انجام دادم ! 33 درصد میره بعد میگه drive not found (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توجه: چنانچه لایسنس شما تقبلی باشد نمی توانید License Key اختصاصی خود را دریافت کنید و قادر به استفاده از ورژن ۹ نخواهید بود! این تغییر جدید در نرم افزار های ESET برای مقابله با تقلب سودجویانی هست که لایسنس های تقلبی را به جای لایسنس اصلی به کاربران می فروشند.
الان یعنی چی این؟؟ دیگه یوزر پس به کار نمیاد؟؟
اونوقت من فکر میکردم سینجول کسخله (sm25)
گند کاری خودتو تقصیر بقیه ننداز (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وردارین 230 مگ ترافیک منو بدین دیوثا (sm2)
حیف که حجمش زیاده فردا صب دان میکنم نصب میکنم میکنم تو چشتنقل قول:
نه بابا این دیوث پی سی خودش یوزر پس میفروشه برای تضعیف روحیه انکارو میکنه (sm2)هیچ سایتی نزده این تریال محدودیت داره این همچی درشت تو پرانتز نوشته ترغیب بشی ولی بیلاخ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی قهرمان خدا قوت پهلووننقل قول:
بله تو این مملکت باید گه با گلاب خورد تا زیاد حس نکنی.یکی گفته واسه خاطر هفته بسیجه.یکی به برجام ربطش داده.فقط نمیدونم چه اصراریه بیای در زیر سایه وزارت محترم ارشاد اسلامی شعار مدنیت بدی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)احساس خنگی میکنم مگه میشه (sm120)وارد محیط جدید شدم نمیدونم چی کجاس
نمودی
همین یکی یکی ها باعث شد آهنگ نیاد برو کجای گوش کن حال ببر در کار دیگران دخالت نکنیم بهترهنقل قول:
لاشیا (sm2)نقل قول:
(sm2)روحیه جهادی به این میگن کادر یوزر پس پیدا نکردم ولی لایسنس پیدا کردم نصبم شد
این چه بلای بود.سر من اومده.از بچگی
کاری به استاد بودنش ندارم داره اهنگ ترکی میخونه فرق میکنه با فارسینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیژن ترکه؟
(sm2)بی کلامهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]