(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مایکل گارسیا با انتشار بیانیه ای، از سمت اش به عنوان رئیس اتاق بازرسی کمیته اخلاقیات فیفا، استعفا کرد.این وکیل سابق آمریکایی، مسئول بررسی پرونده های میزبانی روسیه و قطر در دو جام جهانی پیش رو بود. داستان اهدای میزبانی جام جهانی 2022 به قطر، به خاطر شبهه های رد و بدل شدن رشوه و همچنین شرایط آب و هوایی نامناسب طی تابستان، مورد انتقادات شدیدی قرار گرفته است.
قبل از آنکه گزارش 41 صفحه ای نتایج تحقیقات گارسیا از سوی قاضی هانس یواخیم اکرت، رئیس اتاق قضاوت کمیته مستقل اخلاقیات فیفا، منتشر شود، این نهاد بین المللی اعلام کرده بود این یافته ها به دلایل قانونی، نمی تواند به اطلاع عموم برسد. با این حال، مدتی بعد نتایج منتشر شد و خبر از برائت قطر و روسیه داد که همین مساله باعث برافروخته شدن گارسیا شد که اعلام کرد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]. فیفا هم در پاسخ، اعتراض و فرجام خواهی گارسیا را ناوارد دانسته و تماما منکر قانون شکنی در تمام پروسه شد. اکنون به نقل از SoccerWay، گارسیا با اشاره به مدیریت ضعیف در فیفا، از سمت خود کناره گیری کرده و طی بیانیه ای اعلام نموده است:
"تصمیم کمیته فرجام خواهی را غلط می دانم. به نظر می رسد برای مدتی نامعلوم در سال های آینده، تصمیم اکرت به عنوان حرف آخر در میزبانی جام جهانی قطر و روسیه، مورد نظر خواهد بود. در حالی که کمیته فرجام خواهی فیفا اعلام کرده اعتراض بعد از این باید به دادگاه رسیدگی به امور ورزشی ارجاع داده شود، فکر نمی کنم این اقدام هم تاثیری در تغییر شرایط داشته باشد.
"هیچ دادگاه، نهاد یا ارگانی نمی تواند فرهنگ شایع شده در فیفا را تغییر دهد. در حالی که رای اعلام شده از سوی اکرت استقلال نهاد قضاوت و اخلاقیات فیفا را برایم زیر سوال برد، در عین حال نشان از مدیریت ضعیف در آن هم داشت که وادارم کرد از سمت ام کناره گیری کنم. برهمین اساس، امروز 17 دسامبر 2014، از مسئولیت ام به عنوان رئیس اتاق بازرسی کمیته اخلاقیات فیفا، استعفا می دهم."
اوضاع و احوال چه خبر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین فیلم هانکه رُ دیدی(sm120)
خبرا که دست شماست (sm120)نقل قول:
دیدم (sm120)نقل قول:
اکر اکبر گان گیرل دیده امشب یه هم اندیشی شبانه داشته باشیم (sm120)
Airbag-Redemption(sm178)
اکبر که این مقوا رُ ندید اگر غیر از صفر نمره ای میدی توضیحات لازم رُ ارائه بده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هفته رُ به عنوان سوتی مضاعف بانوان نامگذاری کنید(sm120)
lastik-blueemption (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگویید (sm50)
دیدی مگر؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی قبلش می گی مقوا خو امین نمی تونه 2 ستاره شو بده (sm120)نقل قول:
همون 37 دقیقه کافی بود (sm120)نقل قول:
دختر گمشده را نیز دیدم
می خواستم از قبل موضع خودمُ مشخص کنم براش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی یه فیلمی در این حد فاجعس آدم رغبت نمیکنه بره در موردش 2 تا نقد بخونه(sm120)
من 0.5 نمره به فیلم میدم (sm120)نقل قول:
درسته فیلم خوبی نبود اما همین که به ورطه مفهوم زدگی و زدن حرفای بزرگ نیفتاد نیم نمره داره به نظرم!
خود فیلم که جای توضیحی ندارد!
نه داستان داشتیم نه روایت درست و حسابی و تو شخصیت پردازی هم همه از دم تو همون سطح مونده بودن...
تدوینشم متقاطع فیلمم دوست نداشتم و باقی ماجرا و اون تک نما ها هم که میگرفت به نظرم هیچ ربطی به فیلم نداشت
اما اما اما 2 3 جا خوب داشت بدون در نظر گفتن فیلم شاید 2 3 تا قاب قابل تحمل!
سکانس تف کردن به زنه تو مترو و واکنش اون مرده و عینکو......جالب بود...اون جا که تو فروشگاهم پرید بغل مرده نیز(sm120)
چی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر لازم باشه میده تعارفی با کسی نداریم (sm120)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
بالاخره دیدن یه فیلم از هانکه مثل تارکوفسکی و کیشفلوفسکی هم لازم بود تو برنامه (sm120)نقل قول:
نظر این حقیر اینه که فیلم باید یه حرفی برا گفتن داشته باشه تا اونوقت بری ببینی کارگردانیش و تدوینش و شخصیت پردازیش و .... چه طو بوده ....نقل قول:
فیلمی که 37 دقیقش قابل تحمل نیست(sm120)هر چه قد کارگردانیش و تدوینش و ... خوب باشه به لعنت خدا هم نمی ارزه (sm120)
خلاصه که فیلم اگر در مرحله قصه و فیلمنامه و ... نمره قبولی گرفت باید به بقیه چیزاش هم توجه کنی(sm120)
به قول استاد مثلا ساختن یه فیلم بد تو یه سکانس هیچی به ارزش هاش اضافه نمیکنه(sm120)
گان گیرل رُ استارت بزن (sm98)نقل قول:
همشون الکی گنده شدن(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
موضع جفتتون معلومه حوصله بحث ندارم (sm120)نقل قول:
خوب است 2.5 ستاره (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف شما متین و درست اما نباید از یه نکته غافل شد!نقل قول:
این فیلم جزو فیلمای معمول سینمای بدنه نیست! اونی که شما میگی بیشتر در اون سینما مصداق داره
این طور فیلما رُ خیلی نمیشه با متری که واسه بقیه فیلما داریم بسنجیم!
ولی خب با هر متر و معیاری هم بری فیلمنمره قبولی نمیگیره ! چه این که نه ساختار و تکنیک و فرم خوبی داشت و نه اصلا مفهومی..
اما خب من به شخصه به یه فیلم بی مفهوم 0.5 میدم اما به فیلمی که مفهوم زدست 0 بیشتر نمیدم (sm120)
پ ن : اگر به خاطر برنامه نبود منم هرگز این فیلمُ تا اخر نمیدیدم...(sm120)
البته من نگفتم فیلم بدیست ...گفتم این تبلیغاتی که روش میشه گزافست(sm120)نقل قول:
در مورد این فیلم هم مثل اکثر فیلمای روز زرق و برق لازم برای راضی نگه داشتن مخاطب رُ داره .....نقل قول:
شاید کمتر کسی از دیدن این فیلم ناراضی باشه و البته کمتر کسی جر بهترین فیلمها می پذیرتش
ژانر فیلم تو سایتا ی فارسی این طوری زدن:درام -معمایی-هیجان انگیز ....
ما 2 ساعت پای فیلم بودیم نه هیجانی دیدیم نه معمایی نه درامی ....
سوال من از دوستان اینه معمای این فیلم کجاش بود؟
هیجانش کجا بود؟
ژانر کمدی بهترین ژانریه که میشه براش در نظر گرفت ....
2 تا نکته ی خوب داشت این فیلم:
اولی نشون دادن نقش رسانه ها توی خوب جلوه دادن یک پدیده ی پلید یا برعکس
که خود فیلم با استفاده از همین نکته تا این حد و بی جهت بزرگ شده....
ولی در نهایت و گذشت زمان ثابت میکنه که این فیلم بی جهت نمره ای به این بالایی گرفته...
و دومی این دیالوگ:
-آره من دوستت داشتم و بعدش تمام کاری که کردیم این بود که از هم متنفر بشیم و سعی کنیم کنترل همدیگه رُ به دست بگیریم و برای هم درد ایجاد کنیم
-به این میگن ازدواج
و دیگر هیچ (sm2)
اتفاقا جای بحث داره فیلم...نقل قول:
و اما
به نظر من با یک فیلم کاملا معمولی طرف هستیم! که زیادی نام کارگردانش داره روش سنگینی میکنه...
فیلم در قدم اول پر از اشکال تو فیلمنامست و همین باعث میشه هگز به یه اثر خوب تبدیل نشه
شخصیت پردازی ها هم که مشکل داره بیشترش!
پایان فیلمم مثل فیلم قبلی کاگردان محترم خیلی بده
و به کلا به قول یه دوستی با یه فیلم طرفیم که شعور همرُ زیر سوال برده از پلیس فدرال تا مردم و رسانه ها و ادم ها و حتی مخاطب!
1.5 پر پرش دیگه 2!(sm120)
اینُ قبول دارم ولیدر کل ترجیح میدم در دسته عوام باشم تا چرندیاتی اینچنینی رُ تحمل کنم(sm2)نقل قول:
دقیقا مثل همونم فیلم رُ بی جهت توضیح میده بعد از لو رفتن و تموم شدن فیلم(sm120)نقل قول:
حسین لیستش کن (sm120)
افرین افرین!نقل قول:
راجع به ژانرم کاملا موافقم حداقل درام نبود...معمایی شاید ولی یه معمایی ضعیف!
بیشترین اشکال من به فیلم فیلمنامه پر از ایرادشه!
اول همین که پلیس فدرال و مردم و رسانه و همرُ کلا یه مشت احمق فرض کرده!
مثلا به چند تاش فقط اشاره میکنم
دختره واسه داستانی که میسازه اشاره میکنه توسط یارو دزدیه شده و برده شده به اون خونه و تجاروز و این صوبتا ولی ما میدونیم اولا روز ورودش اون روز نبوده و ملی تاخیر داشته!!
بعد این که استناد میکنه به فیلم های ضبط شده تو همون فیلما لحظه ورودم هست که نشانی ار زور و اجبار نیست!!
یا این همه مردک و داستان ساختگی مثلا همون که میگه خشونت و دعوا خونه ساختگی بوده و سوختن کتاب و.....یهو فراموش میشه با ورود دختر و داستان مزخرف بعدیش!
یا مثلا حامله شدن دختره که بی ربط به فیلم و بچه ای که واسه این نیست بعد یمره به خواهر میگه من وظیفه دارم و اینا خب الان این میخواد بگه میترسه ازش؟؟؟ یعنی بودن و تحمل شرایط رُ ترجیح میده واسه ترس یا چیز دیگری؟؟ ترس از بدنامی و....؟؟ پسره تا ابد جلو این منفعل یعنی؟؟ خیلی بده این پایانش
مشکل کاراکترا
ما با یه قاتل مریض روانی طرفیم ولی نه قاتلیشُ میفهممیم نه خیلی روانی بودنشُ
شخصیت زن داستان ازدواجش رُ نمیفهمیم اول داستان یکی دیگست انگار بعد یهو عوض میشه ولی باز میگه نه از اول بوده ولی همون جا که وسط فیلم داره معما رُ حل میکنه یه جوری نشون میده که طرف حق داشته و خیانتُ دیده و اینا
یعنی صرفا با دیدن خیانت شوهره کار به اینحا میکشه؟؟ تازه بعدا میفهمیم زنه هم خیلی درست نبوده در گذشته خودش
پسره که از اون بدتر! مثلا بعد از ماجرای گم شدن دختره این باید احساس د/گانه ای داشته باشه ولی نداره کلا خنثی خنثی! بن افلک رُ اصلا دوست ندارم و بازیگر خیلی بدیه! (sm120)
یا اون مرده رُ نمیفهمیم رابطش با این چیه! و قضایای از این دست!
خلاصه اگر اسم کارگدان فیلم جای فینچر یکی دیگه بود این فیلم در بهترین حالت یه فیلم متوسط تو زآنر خودش بود (sm120)
once upon a time in westنقل قول:
some like it hot
the master
(sm120)
اولی اینی که من دارم 2 ساعت و 46 دقیقه س درسته ؟ (sm120)نقل قول:
(sm25)
درسته(sm120)نقل قول:
The Verdict
اکبر حسین یکی یه دونه پیشنهاد بدین (sm120)
بلوار سانست