اون همه بیداری حرفای تکراری خیلی دوستم داری
چجوری یادت رفت ...
برق تو چشمامو تموم حرفامو من تورو میخوامو
چجوری یادت رفت ...(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
اون همه بیداری حرفای تکراری خیلی دوستم داری
چجوری یادت رفت ...
برق تو چشمامو تموم حرفامو من تورو میخوامو
چجوری یادت رفت ...(sm81)
گفتوگویی پیرامون ازدواج
آیدین سیارسریع/ طنز بیقانون
پسر: من اساسا معتقدم ازدواج مانعی برای پیشرفت بشره.
دختر: من هم فکر میکنم ازدواج فردیت بشر را مورد هدف قرار داده.
پسر: به راستی که مسئولیت و تعهد آدم رو فرسوده میکنه.
دختر: کاملا درسته ... آثار زیانباری هم برای لطافت پوست به همراه داره.
پسر: این همه هزینه برای عروسی ...
دختر: جهیزیه رو بگو.
پسر: هزار تا خرجِ الکیِ دیگه. که چی بشه؟
دختر: هیچی
پسر: تازه بعدش خانوادهها میافتن به جون هم.
دختر: آخ گفتی! توقعها، حرف درآوردنها، خالهزنک بازیها ...
پسر: همه رو باید راضی نگه داری وگرنه روزگارت رو سیاه میکنن.
دختر: وای دیوونه کننده است.
پسر: تازه خود ازدواج هم فقط تا شیش ماه جذابیت داره.
دختر: کلا سقف یکی از عوامل جداییه.
پسر: سقف مطالبات؟
دختر: نه، سقف خونه.
پسر: چطور؟
دختر: تا وقتی خونه باباتی جون میدی که با عشقت بری زیر یه سقف، وقتی با عشقت میری زیر یه سقف، جون میدی که برگردی خونه بابات.
پسر: مردها هم سقف رویاهاشون هی میره بالاتر!
دختر: حالا این هیچی ... اینایی که به عشق بچهدار شدن ازدواج میکنن، وای خدا.
پسر:ها هاها .
دختر: یعنی واقعا ازدواج میکنن که تکثیر بشن؟
پسر: حماقت محضه.
دختر: اصلا نمیفهمم این بچه چی داره!
پسر: به سختی به دنیا میاد و به سختی بزرگ میشه ولی در نهایت به راحتی نادیدهات میگیره.
دختر: واقعا ... راستی، بیژن و عاطفه هم طلاق گرفتن.
پسر: کدوم بیژن و عاطفه!؟
دختر: بچههای ورودی 88 مهندسی شیمی دیگه. همونهایی که سال اول دانشگاه ازدواج کرده بودن.
پسر: برای چی؟
دختر: عاطفه بعد از یه سال فهمید بیژن با یکی دیگه میره سانفرانسیسکو ولی چون خود عاطفه هم شیش ماه بود
با یکی دیگه میرفت سانفرانسیسکو چیزی نگفت تا سفرشون زهرمار نشه. اما بعد از یه مدت دوتاشون فهمیدن و سورپرایز شدن و کلی فان شد!
پسر: خب پس چرا طلاق گرفتن؟
دختر: دیگه تعدادشون زیاد شده بود، نمیگنجیدن!
پسر: اینم آخر و عاقبت ازدواجهای امروزی. بهنام هم زنش رو طلاق داد. میدونی؟
دختر: بهنام؟ بهنام شریف؟
پسر: آره.
دختر: اون دیگه چرا؟
پسر: دو سال دختره رو خونه باباش نگه داشت. آخر دختره قاطی کرد و گفت طلاق میخوام.
دختر: خب یه خونه اجاره میکرد.
پسر: پول پیش نداشت، بدبخت بود.
دختر: اصلا همه بدبختی انسان از ازدواج شروع شد. اگه آدم و حوا از اون اول دوست معمولی بودن الان این وضع ما نبود.
پسر: ای داد از این ازدواج ... از این سنت منسوخ ... از این گرداب نابودگر ... مریم!
دختر: بله؟
پسر: با من ازدواج می کنی؟
دختر: جدی؟
پسر: آره.
دختر: باشه.
پسر: بسیار خب.
دختر: فقط یه چیزی .
پسر: چی؟
دختر: چند تا بچه داشته باشیم؟
پسر: چهار تا خوبه؟
دختر: پنج تا بهتر نیست؟
پسر: هر چی تو بگی.
دختر: اوکی، بای.
پسر: بای.
شبها مرغ لب بسته منم، دل شکسته منم
تا سحر بیدارم، سر به زانو دارم
برنخیزد از من های و هویی
(sm120)دوستان یاداشت کنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چینج لایسنس میزنی بعد تو این کادره یکی از این کد رو میزنی اکتیو رو میزنی
هر کدوم ارور داد یکی دیگه رو بزنین
AW2A-X6WD-URHN-PX4J-J3B4
AR8C-XWFX-MN7V-RJE4-WE8P
B4JJ-XTT6-763P-5MXU-G2EX
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه با طناب پوسیده ی تو کوهنوردی نمی کنم (sm2)
پدرام آزاد (sm50)
چرا الکی جو میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاری به اعتراض ندارم
ازش خوشم نمیاد که بهش بخوام گوش بدم حالا هرچی که خونده
(sm2)این همه زور زده بود این احسان میگفت ایریلیق میخونه الان بی کلام شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من اینجا توام اینجا فردا صب میبینمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کلاه داره من باشم چی میشه خب.خدارو قهرش میاد(sm81)
باشه ولی اسکرین تقلبی نزاری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)(sm198)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی وجودش را ندارد که بگوید حامی را من «حامی» کردهام
- در مقایسه با دیگران، من یک فرشتهام!
- هیچ اعتمادی به شرکتهای پخش و تهیهکنندهها ندارم
- کسانی که ۱۰ شب هر شب دو سانس کنسرت میگذاشتند، الان هیچ خبری از آنها نیست و تمام شدهاند. یعنی کاری کردند که تمام شود
- در این شرایط واقعاً نمیخواهم بخوانم
جنسش چیه زده(sm2)
ساقیش همون ساقی تتلو هستش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نشون به این نشون که بعضی از بچه ها میدونن کارتم سافایر 5450 یک گیگ هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه کم کم باید به فکر نصب Windows 10 باشم (sm173)(sm132)
وعده ی ما فردا صبح (sm173)نقل قول:
(sm120)خسته نباشینقل قول:
آخه سخته از seven دوس داشتنی دل بکنم(sm74)نقل قول:
برو بابا 8.1 سونو میذاشت جیبش این جای خودنقل قول:
حوصله ی نصب درایو ها و نرم افزار ها رو ندارم وگرنه تا الان نصب میکردم (sm25)نقل قول:
(sm2)قبلش تحقیق کن همه چیز اماده باشه نیای یقه مارو بگیری
(sm70)ممد امین رفتی که نصب کنی
با راهنمایی های گام به گام تو و سینجول مشکلی پیش نمیاد (sm2)نقل قول:
محرم کی تموم میشه؟(sm81)
فردا پولم تموم میشه.کیونکش.عرق نداد.میگه بعد محرم.رفت ماه بعد(sm81)
(sm2)مورد داشتیم طرف راهکار سینجول رو پیاده کرده سیستمش پوکیده رفته یه سیستم جدید گرفته (sm2)نصب ویندوز جدید کمترین اتفاق ممکنهنقل قول:
آها از هوا بگیر از این از من قشنگ ترا بگیر
از اینا که الکی خوشن بگیر از اینا که میگن از ما بگیر ... (sm50)
(sm2)نقل قول:
تو دی وی دی شو خریدی یا دان کردی خودت رایت کردی ؟؟؟ (sm120)
(sm2)12 تومن پول بدم دی وی دی ویندوز بخرم ؟ من ؟ خدایا توبه (sm2)نقل قول:
دان کردم ولی رایت نکردم فلشی نصب میکنم (sm120)
اوه شت ! 4 گیگ ویندوز , 3 گیگ آپدیت (sm2) چقدر زیاد نمیخواد همین سون خوبه (sm2)نقل قول:
(sm120)همش مفته شبونه من تا الان سه چهار بار وین 10 دان کردمنقل قول:
(sm74) این اهنگو خیلی خیلی دوس میدارم
بعدشم اون اپدیت خودش ویندوزه ! وقتی تو داری نسخه جدید میگیری دیگه اپ نمیخواد
باید یه ویندوز 7 هم آماده باش داشته باشم اگه مشکلی پیش اومد سیستم بگا نره (sm2)نقل قول:
(sm120) طرف اگر خودش اهل فن باشه موشکلی پیش نمیاد دیر یا زود حل میشهنقل قول:
مشکل جایی خودشو نشون میده طرف شاسکوله نمیدونه در مواقع ضروری چگونه عمل کنه (sm132)
سایت پی سی دانلود تا آپدیت 21 آبان گذاشته ! از اون جدیدتر نیومده ؟؟؟ (sm120)نقل قول:
همچنان می نمایی
دوستان اتفاق تاریخی بالاخره رخ داد بازدید این تاپیک از پارو زد بالا (sm70)
من غیر از 10 همه رو تا حالا نصب کردم و یاد دارم ! اگه موشکلی موقع نصب نباشه مثل اروری چیزی (sm120)نقل قول:
نه دیگه همونه نسخه 10586نقل قول: