بغض با این جماعت فکاهی (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
بغض با این جماعت فکاهی (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات من جنبه شوخيم بالاست ولي بدبختانه خودم ميدونم چه سوتي دادم (sm30)حالا اصلا گوش دادين شهاب مظفري رو (sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو كه انقدر جدي گرفتي عكستو بفرست ببينم چه شكلي هستي (sm2)(sm2)
يا خدا آخه اون چه جمله اي بود كه نوشتم (sm30)
من؟؟؟؟(sm77)
من که افغانیم....(sm30)
صابر شاهده چقدر زشتم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كوفت(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
چشم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حذف مو و تن ِ زن ِ «تختی»،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشف یک جور ِ راحت از سختی
بحث در معضلات خوشبختی،
سریال جدید تلویزیون
دیشب اینو مهدی موسوی پست گذاشت ، یکی پرسید حذف مو و تن زن تختی یعنی چی؟
مهدی گفت زمانی که تازه انقلاب شده بود زن تختی بی حجاب بود ولی تختی رو میاوردن تلویزیون به عنوان قهرمان مردمی که پیام بده به مردم ، که حجاب رو رعایت کنید بعد زن تختی رو بدلیل نداشتن حجاب از کنار تختی حذف میکردن ، جالبش اینجاست که تختی به زن خودش نمیتونست بگه حجابتو رعایت بکن ولی به مردم میگفته که حجاب رو رعایت بکنید...
منظور اینکه مهدی یه جمله گفت این همه حرف پشتش بود (sm127)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بعد از مدتها دانش کردم ، صداش خوبه ، خیلی ؛ اما خوانندگی فقط صدا نیست باس سبک و راهشو پیدا کنه که هنوز موفق نشده ...
شیخ شبیه مامورا میمونه (sm70)
اصن یعنی بهش میخوره جناب سروان باشه
فک کنم زیاد کلش بازی کرده ، نظامی شده (sm2)
چاکر جناب سرهنگ هم هستیم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط امیدوارم از خدمتم کم کنن(sm30)
ﺷﻌﺎﺭ ﺧﻮﺍﻫﺮﺍﻥ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﻘﺒﺎﻝ ﺍﺯ ﺩﮐﺘﺮ ﻇﺮﯾﻒ ﺩﻻﻭﺭ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯾﯽﻣ.ﻤﻪ ﺑﺨﻮﺭ ﺧﺴﺘﻪ ﺍﯾﯽ
به دوس دخترم گفتم: دیگه واست پاستیل نمیخرم..!!..
گفت: به کــیــ............ـرم..!!
خوب شد زود فهمیدم ک...یر داره وگرنه کو...نمو به باد میدادم :| :|