(sm2)هنوز هستینقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)هنوز هستینقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر پرو نصب میکنی موقع نصب بزن دیگه نخواد بری اکتیو کنی
w269n-wfgwx-yvc9b-4j6c9-t83gx
اینترم هستی تو سایت هس
این مشکلاتی با فلسفه زندگی داره.. کاری از دست من بر نمیاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک کذاب ببین همه میدونن(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نسخه 64 بیتی هستی مشکلات زیادی خواهی داشت
اگه شخمیه 32 بگیرم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میل خودته (sm54)وقتی سخت افزار قوی داری باس 64 نصب کنی دیگه و الا حیف میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت این سخت افزار قویه ؟؟؟ (sm70)نقل قول:
گرافیک 1gb
رم 4 gb
سی پی یو : intel core 2 quad
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه فک میکردم خودت عقلت میکشه چه نسخه ای دان کنی (sm2)
نه 32 نصب کن راحت تری همه نرم افزارات باس بری تغییر بدی (sm120)
این مرض کی رفع میشه خدا میدونه تش یه h میذارن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس همون 32 رو میگیرم (sm2)نقل قول:
وای به حالت اگه نصب نشه (sm30)
(sm70)نقل قول:
(sm120)من برم اکبر شر بذاره (sm27)
عنوان تاپیکووو
- (sm120)
ای عمر شیرین از تو سیرم
بگذر از من تا بمیرم تا بمیرم
سامی بیگی قدرتش ثابت شدس
برو خواب داعشتو ببین باو (sm120)نقل قول:
وااااای مردم از خنده (sm30)نقل قول:
مشکل از دستور زبان فارسیهنقل قول:
بدل از کسرست این ولی خیلیا فکر میکنن ه مثل ماه (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بروبچ اینجا کسی از تنظیمات دسته مربوط به بازی pes 16 سر در میاره ؟
همه دکمه های دستم قاطی پاتی شده .. دکمه شوت رو میزنی پاس میده و ... کسی یاد داره چجوری باس تنظیمش کنم؟
برو اونجایی یه نصبش کردی یه فایل داره برا تنظیماتشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها همونجا رفتم الان تازه فهمیدم چه باید کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی دمت جیز
امروز زنی را دیدم که از لبش بوسه می چکید
خدا را شکر
پس هوز مردی هست
که عاشقانه می بارد ....
بهرنگ قاسمی
من امده ام وای وای من امده ام(sm2)(sm2)
(sm2)
تو همون مرحله اول بعد نصب اون کادر لایسنس اومد اولیو زدم اکتیو شدنقل قول:
فقط بعدش این سرعت اپدیتش دهنمو سرویس کرد یه ساعتی درگیر بودیم ولی حل شد اینم (sm120)
الان همه چای عالیه خداروشکر ک.ل سینجول و اکبر (sm2)
دیوث واقعا استقباله خیلی گرمی کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم اتیش میگیرم.سوختم
من ریدم تو این تیم(sm2)
اسمارت سکوریتی؟
والا ویندوز دفندر خیلی قابل اطمینانتره(sm2)
نکنه میخواستی با تاج گل برسم به خدمتت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی اقلا یه پهلوانان نام اورانی میخوندی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرانی قهرمان ایرانی پهلواننقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمارت سکوریتی 96 مگابایت
اوست پریمیر 216 مگابایت
من دیگه حرفی ندارم(sm2)(sm2)(sm2)
خب حالا یه کفتره کاکل به سر هم بخون ببینیم(sm2)نقل قول:
(sm50)
عذرا خانوم سلام علیکم یاالله (sm2)نقل قول:
امشب اینجا خلوته بدو رسول چونیو خفت کن ببرو تو پستو تا منم کارامو بکنم و بیام 2 نفری مشغول شیم(sm2)
نیستش نمیدونم داری به کی ...ده هرز شده دیگه به درد نمیخوره (sm2)
(sm50)(sm50)