ایناهاش خب خوده چونیشه(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
ایناهاش خب خوده چونیشه(sm30)
کلشو بگیر کلشو بگیر من لنگاشو میگیرم بدو در میره ها(sm2)
خطر تو انیستا هستی؟ پخ کن ایدیت رو (sm50)
هستم ولی 1 درصد فکر کن من به تو ایدی بدم(sm2)
اون یکی دیوث داره واسه هفت پشتم بسه(sm2)
mehd********n
(sm2)
اوا خاک عالم (sm198)
کونکش ویرایش کن اطلاعاته منو نده ملت
میکونمت(sm2)
برو بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه مرسی تو میدی کافیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی امضام از پهنا توی تحالت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره واقعا خیلی خوشگل ریدی(sm2)
از آیتونز کش رفتم دیوز (sm128)
همچنان million years ago (sm50)
دزد(sm2)
توی چونی ناز کردی دیوث (sm2)نقل قول:
خطر کارت داشتم پخ کن میخوام یه چیزی نشونت بدم(sm50)
دیوث تو کار داری من پخ کنم؟(sm2)
عقب افتاده منظورش اینستاگرامت هست (sm2)نقل قول:
اهان ولی خب اون چیه که نمیتونی اینجا نشون بدی(sm2)
(sm173) راست میگه
انیجا نمیشه خصوصیه
در ضمن پیامها اینجا میبنن حریم امنیتی نداره(sm50)
دیوث چقدر قر میدی انگار دختره. دختر هم اینقدر قر نمیده میگی شماره تا حرفت تموم نشده شماره داده(sm70)
میبینم که جمع اوابنه جمع(sm2)
برین بخوابین(sm120)
(sm27)
همایون شجریان - بی نشان (sm50)
شبکه سه داشت فیلم هاردکور نشون میداد (sm54)
(sm50)
(sm77)
دئیقن کجایی...
شتک زده است به خورشید خون بسیاران (sm181)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
من هیچ ندانم که مرا آنکه سرشت
از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت ... (sm50)
الکی الکی اعدام(sm120)
بیخود و بی جهت صلوات
لعنت به این دیوار...
(sm27)
خواص سنگ شاه مقصود :
تسبیح شاه مقصود را در افغانستان می سازند و سنگ آن از معادنی در منطقة قندهار به دست می آید
به این تسبیح ــ که معمولاً به رنگ سبز روشن است ــ تسبیح پادزهری هم می گویند ، زیرا سنگ آن خاصیت زهرکِشی دارد . رنگهای سفید و قرمز این تسبیح بندرت یافت می شود
کلیه ، قلب ، دستگاه گردش خون و عصبی را تقویت میکند
سیستم ایمنی بدن را نیرو می بخشد
باعث تعادل سوخت و ساز در بدن می شود
سبب دفع نیروهای منفی و تقویت انرژی های مثبت بدن می گردد
آرام بخش است
(sm120)
دارای ارتعاشات بسیار ملایمی است و کل سازمان بدن را فعال می کند این سنگ با عث هماهنگی و ارامی در اعصاب می شود .برای تقویت قلب و اصلاح جریان خون و رها سازی چاکرای شبکه خورشیدی بسیار موثر است و نیز برای درمان افسردگی عصبانیت بی خوابی و حالتهای ضعف موثر می با شد .به علاوه کمک بزرگی به بیماران کبد می کند اعصاب حس چشایی را تحریک و غدد را تقویت می کند .ستون فقرات را نیرو می بخشد و سر درد را تسکین می دهد .همچنین برای تنگی نفس برونشیت سرفه و سرما خوردگی مفید است این سنگ با تاثیر بر چاکرای شبکه خورشیدی قدرد تمرکز خلاقیت و اگاهی را زیاد می کند تفکرات عالی و برجسته ایجاد می کند و روحی شاداب و چالاک به ما می دهد این سنگ باعث شادی خلق و خوی خوش صلح همراه با هماهنگی و نظم می شود
(sm120)
همون طور كه قبلن هم منتشر شد و حتمن در جريانين، عادل روح نواز به عنوان تنظيم كننده و نوازنده در البوم جديد محسن چاوشي حضور دارد.
عادل، قطعه اي رو با نام " شاه مقصود " در البوم تنظيم كرده كه نميشه از شنيدنش لذت نبرد.
ادمي كه براي تمامي ثانيه هاي تنظيم يك اثر وقت گذاشته و فكر كرده، و تمام تلاشش رو كرده تا اتفاقات جديدي رو رقم بزنه.
حتمن در باره عادل بازهم خواهم نوشت، چون واقعن دور از انصافِ اين همه زحمت رو ناديده گرفت.
مطمئنم شما هم از تنظيم عادل بسيار لذت مي برين.
الی می سپارمت به ویندوز 10...بنما...
(sm27)
(sm120)بکپ تا غروب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]