(sm2)117 اومد (sm51) برق 3 فاز همیشه ج میده (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)117 اومد (sm51) برق 3 فاز همیشه ج میده (sm2)
چقد کار کردی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه بار کارخونه قند و روغن و سیمان رفتم (sm120) از همه بدتر همین کارخونه قند بود (sm120) کارگر ایستاده بود بخار آمونیاک میزد تو صورتش عین خیالش نبود (sm120) عین بوی چاه توالت (sm8) کارخونه روغن هم دستکمی نداشت (sm120) ینی تا یه هفته قند و روغن میدیم حالم بهم میخورد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده به عنوان امپراطور دستور میدم نزارن بیای قصر (sm120)
چاکر ملکه ی من (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی عالی عالی باور کن خستگی امروز رفت (sm2)
جوون شی بابا بزرگ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و اتقاکُم یا المهندس نوید الپیرانا (sm120) استتارت با عینک دودی خفنت مستدام باد (sm120)
ای امپراطور یادت رفت (sm120)
هادی تونی کا (sm51)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب صفحه ها رو خوندیم بریم (sm120)
عصر خوش
من؟ بازم اشتباه خوندیا... دقت کن گلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب نازش میکردی
بس که خجالتیِ بچه ـم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا نمیخواد جمش کنی اونی که نباید میگفتی رو گفتی (sm2)نقل قول:
سوتــی نــبــود ، من کـه خیــلــی کــمــ حــرف میــزنــمــ امــآ حـقــیــقـتُ میــگــمـ ^_*
رابطه ی من و صابر... باید شماره1 کرد تو این رفاقتا (sm2)نقل قول:
این رابطه درست بشــو نیس !! o_0
(sm2)
پس همینطوری خشک و خالی برگشت؟ زشت شد که (sm120)نقل قول:
نه بابا بستنی کجا بود : )) اول صبحی اومده تــهــران : )) کَلَپچ هم نــزد : ))
پیش ما که خوب اشتها داره معلوم نیست چی گفتی بهش زدی تو ذوقش (sm70)نقل قول:
اره حســودی اصــن خــوب نـیـس : ))
واقعا این صــابــر هــیــچــی نـمـیـخــوره ها :/
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کجایی که عاضاده هم پرید (sm2)نقل قول:
حــا لــآ ادامــه صفــحــه گذاری (sm2)
نقل قول:
داغ دلشو تازه نكن بچه يه دو روز رفت بيمارستانا الان با چه شكست عشقي روبرو ميشه (sm30)(sm30)
من نسکافــــــــــــــــــه (sm81) گریه نکن با E400ـم اومدم دنبالت بریم دور دور میخرم برات (sm134)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صرفه میخوام چیکار من تفریح سالم و خانوادگیم اینه که بریم بیرون خوراکی بخوریم... خب وقتی همراهی نمیکنه ضدخال میزنه (sm2)
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
فدای هرچی باجنبه ـس @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@همـــــــــــــــــــــه (sm127)(sm118)
خوش اومدی (sm23) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]