آهای تو که این همه دوری از من... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
آهای تو که این همه دوری از من... (sm50)
اون که به ویرونی این خونه زد من بودم
زلف پریشون تو رو شونه زد من بودم
به فکر من باش که کسی رو جز تو ندارم
حوصله ی این همه تنهایی رو ندارم...
(sm50)
Mohsen Namjoo - Tango
اما خنده ات را نع... (sm50)
بمم هر شب (sm74)
فدات عزیز دلم امیدوارم(sm172) تو پادگان گودبای پارتی میگیرن؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حسین جان خوبی عزیزم؟ بچه م خیلیم خوبه مگه چشه فقط یکم تنبل بود که اونم ایشالا درست شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان پخ رو جواب میدم شرمنده از دیروز درگیر خرید و اینا بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشاله موفق بشین دخی منم بریده دیگه به زور میخونه (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دورم یه دفعه خلوت میشه منو این همه خوشبختی محالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنج عزلت چرا؟ امیدوارم در آینده بهترینها برات رقم بخوره عزیز دل(sm19)
خیلی ممنون(sm10) آخریا سخت میشه(sm54)موفق باشه(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm134)
(sm15)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]