(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها با کدوم موزیک ویدئو شادمهر خاطره دارید؟
خودم انتخاب
یک هفته قبل اعزامم به خدمت دموش رو گذاشته بود هرچی خدا خدا کردم قبل اعزامم پخش بشه که نشد بعد دو هفته که از مرخصی آموزشی برمیگشتم تا سایت و باز کردم دیدم اومده بدجور قفل بودم رو این آهنگ که بعدشم آلبوم طرفدار اومد که اون دیگه بدجور ترکوند.
من با حالم عوض میشه... یادمه وقتی ک خدمتم تموم شد پام ک گذاشتم تو خونه از pmc پخشش کرد...یادش بخیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با خیالی نیست :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین موزیک ویدیویی که رفت اونور دیدم! کلا انگار از اون موقع سبکش عوض شد یهو! یادمه جرات نمیکردم موزیک ویدئوشو جلوی خانواده نگاه کنم(sm2)مثلا اون موقع خیلی صحنه داشت(sm30) بعدشم که ژینا...
ویدئوی آغوش(sm127)(sm127)(sm127)وقتی آهنگش اومد صدای ضبط ماشینو تا نهایت ممکن زیاد میکردم (sm74) (sm51)نقل قول:
من بهترین موزیک ویدیو رو تقدیر میدونم (sm127)نقل قول:
نظرات چقدر متفاوته
فربد تو هم بگو
فکر کنم فربد اون ویدیو بی کیفیت ولی زیبای هزارو یک شب البوم مسافر دوست داره (sm10)
نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط f.sh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از استوریاش مشخصه انگار داره یه کارایی میکنه
خاطره بازی باشه خیالی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]