انصافا همون سلام خودمون بهتره یا این جفنگیات خارجی ها ؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
انصافا همون سلام خودمون بهتره یا این جفنگیات خارجی ها ؟(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخبار سياسي ، علمي ، فرهنگي، هنري ايران و جهان (sm120)
کی میره این همه راه رو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون 20:30 گوش بده کافیه(sm120)
دهنت سرویس...ولی وقعا از بس که مجرد موندم دیگه هیچ حسی به جنس مخالف ندارم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دونگ یی(sm3) تموم بشه ، من تموم محله رو بامیه میدم
پس این تیکه کلام مهران مدیری در مورد تو هم صدق میکنه : ای بترکی هی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن بگیری درست میشه اون حس درست میشه(sm120)
نقل قول:
نه بابا من به ندرت تي وي ميبينم اطلاعاتم يا كتاب يا سرچ تو نت . دنياي نت رو دوست دارم (sm25)
برادر زن مورد علاقمو هنو پیدا نکردم(sm50)نقل قول:
به جنس موافق چه طو؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دونگي چيه؟ (sm77)