(sm120)خوبه پستش کم میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)خوبه پستش کم میشه
ببین این همونه اینجا زده (sm77)LCD
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگذارید هواری بزنم ... (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن این 30 تومن گرونتره بخاطر ضمانته اون یکی ضمانت نداره
الی خاک تو سرت این pdf تگ داره من خریدم از یه جا دیگه بود ..
زر نزن دیوث
زر نزن چیه رفتی هفت صبح زیرش گف برین این سایت درس رفتی اونجا جار و جنجال نمیدونم چی چی ..
من pdf گرفتم 16 مگ فقط حجمشه ..
بعدشم ببین کلا این کیمیا یکم تو مشخصات لنگ میزنه درس درمون همه چیو نمیزنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مانیتور منه نه زده vaهستش نه اینکه dviداره
اره تقریبا برای خیلی از محصولات یه سری چیزا مشترک گذاشته و کپینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اینی که من میگم برای تو تمام مشخصاتش عین مال منه ! همه چیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط چون مال من یکم قشنگ تر و کیفیت ساختش بهتره گرونتر شده
(sm2) الی اگه تو میدونستی مانیتور چیه بعد از این که خریدی به مدت یه هفته به قول اکبر مارو نمی ماییدی ..
HDMI .. (sm30)
اشترم بزنی 720 رو چش به راهیم
این آپدیتم مارو گایید ..
این سری وا میستم دان میکنم یه جا نصب میکنم ..
تنظیم کننده های آلبوم سعید شهروز مخصوصا این (sm25)
واقعا هم این بیلد جدیده خیلی داغونه ..
اصا سیستم من کند شده ..
شاهکار علی قمصری و وحید تاج - برف خوانی ... (sm50)
ریده با این تنظیم کننده هاشو شاعرش(sm120)نقل قول:
شاعرش خوبه کاش اون محمد رضا حبیبی هم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاعرش خوبه اما عالی نیست.. هرچند بعضی وقتا ترانه های خوبی میگه.نقل قول:
البوم قبلیش روزبه بود(sm50)
آلبوم قبلیش از لحاظ موسیقی و ترانه شاید قوی بود اما سعید رو از اون احساس همیشگی دور کرده بود یه طیف به طرفداراش اضافه کرد اما طرفدارای قدیمی رو راضی نکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستاره پوش رو نمیگما(sm2)نقل قول:
بی خوابی رو میگم.. عالی بود
من بی خوابی رو میگم مقایسه کن با البوم های قبلی سعید خودش هیچکاره بوده فقط خونده
نمیگم خوب نبود میگم اون احساس البوم های غزلک نقره داغ و معبد رو نداره
من نظرم باهات یکی نیست... بی خوابی یکی از بهترین البومهایی که من دوست دارم.. از بقیه البومای خودشم بیشترنقل قول:
آلبوم خوبی بود ولی تو البوم جدید طرف اون آهنگسازا نرفت (sm120)
از بس این گفت تنظیم ماله منه اون گفت ماله منه در حالی که تابلوئه همه کار صفاریانه از بیس کارها تابلوئه(sm120)
این دو تا کار بیاد احتمالا 5 تایی تو یه ep منتشر میشن
البوم رپ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
یعنی امید داری به این البوم؟تک اهنگاش رو که افتابه گرفت(sm120)
حداقل 4 ترک خیلی خوب داره(sm50)نقل قول:
امیدوارم هرچند بعید میدونم(sm120)نقل قول:
شاه مقصود
(sm168)
همه جارو گشتم کجایی عزیزم (sm50)
کاش اسمشو عوض کنه (sm172)
یا برای مذهبی نشون دادنه کاره برا مسلخ
چه ربطی داره (sm120)
عکس تسبیح مسبیح و شاه مقصودو (sm120)
خطر و سینجول دیوث کجایین بیاین یه پروژه جدید دارم باس کمک کنین (sm2)
الیاس یه چندتا سوال دیگه داشتم
میگم من امروز شاید برم پیش معشوقه . واقعا بعد کشیدن دهن بو میده تا یه هفته ؟ (sm2)
خودم چیزی حس نمیکنما (sm54) اینم بگم دیروز تا حالا یه ذره هم درد نگرفته و حتی یه قرص استامینیفن هم نخوردم(sm54)
(sm2)این چیزا دیگه در تخصص من نیس از اسی دندونپزشک بپرس