زیاد آرایش نمی کنن
مواد آرایشیشون مرغوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
زیاد آرایش نمی کنن
مواد آرایشیشون مرغوبه
فردا شب, آسمون آذر از طریق رادیو جوان ...the ways
آخ جوووووون the ways (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
کاوه رفت حال نمیده دیگه (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا کاوه قشنگ رنگ میکرد کارارو (sm50)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا کاور میزنن بچه های ما هم کاور میزنن
یعنی دیگه نیست ؟ (sm54) حیف شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تاپیک کاوه هم زدم خبرشو ، خیلی وخته که ...
اره خیلی (sm9)
ستار - یوسف گمگشته (sm88)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو آلبوم ابی خیلی بیشتر حساب میکردم
البته مطمئنا کار آس داره تو آلبوم ، ولی این سه تا متوسط و ضعیف بودن
امید تضمینیه
خدا روشکر این روزا دیگه استرس امتحان ندارم...
اه چی بود درس و مشق و دانشگاه (sm3)
درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)چشه میخواد تبلیغ این کفشو بکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کاور سینگل جدیدش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواد با اسلحه چیکار کنه؟(sm2)
(sm2)ممر کاور اهنگ بعدیتو از این الهام بگیر
(sm2)
(sm2)(sm2)
(sm172)
اخر سر به خاک سیاه نشستی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ياد سينا (sm50)
شعري نگفته در دلش اماس ميكند ...(sm81)
نه(sm70)نقل قول:
برادرزاده هام رفتن خونشون(sm172)(sm50)
هنو تسلیم نشدی پس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
محمدرضا احمدی رو هم وارد سایت قمار کردم(sm59) واسش اکانت ساختم (sm120)
میگفت عادل و مزدک توی سایت های خارجی مبالغ خیلی سنگین میذارن(sm120)
مثلا عادل 20 میلیون میذاره برد چلسی میگیره, ضریب چلسی 1.5 باشه, 30 میلیون میبره(sm120)
(sm77)خدایی ؟؟؟نقل قول:
میخوام یه پیشنهاد بدم بت (sm59)
من پول میذارم تو پیش بینی میکنی اگه درست درومد فیفتی فیفتی اگه غلط درومد باید پولو خودت بدی ؟؟ دان ؟؟(sm2)
پیشنهاد خوبیه ها رقم بالا هم میذاریم (sm120)
قمارموزیک (sm120)
آره(sm120)نقل قول:
دیوث(sm2)میخوای همون اول اصلا پولو هم خودم بذارم که به زحمت نیافتی؟(sm2)(sm2)
DEV - You Want Me (sm118)
(sm2)(sm2)نقل قول:
یه ذره فک کن منصافه ست دیگه ، پول از من پیش بینی از تو فقط ... اومدیم هی اشتباه گفتی ریدی به دار و ندارم چی خوب (sm2)
دارم فک میکنم اینجوری من ضرر میکنم که چجوری حساب کردی تو (sm2)
به قول تنابنده توی پایتخت : فوتبال یه سرش بُردِ یه سرش باخت(sm2)(sm2) که سر باختش دست توئه(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
اینجوری که تو میگی یعنی ۹۸ درصدد بم تضمین کردی همه رو درست پیش بینی میکنی نه ؟ اگه اره همین الان بریم برا قرارداد (sm2)نقل قول:
ببینم خوب کار میکنی رشته های دیگه هم میریم برا فتح (sm2)
شماره حساب پخ کنم؟(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
دیشب NBA ده هزار تومن فرم زدم, صد هزار تومن بردم(sm2)
اي كاش من هم يك بچه پولدار خارج نشين فخر فروش بودم (sm50)
نه الان نه ، الان دستم خالیه ، باید یکی بم اوکی رو بده اون وخت بت میگم شماره حساب پخ کن (sm2)نقل قول:
تبریک میگم . لاشی بازی نداریما !!!! (sm2)
(sm2)نقل قول: