امتحانش راحته . تو خونه با هر کی راحتی تست کن ببین دهنت بو میده یا نه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امتحانش راحته . تو خونه با هر کی راحتی تست کن ببین دهنت بو میده یا نه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بیخود نیس کرج رتبه یک ایدز تو کشورو داره
تو خونه با هیچکس راحت نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چه ربطی داره اخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حد پرسیدن این سوال ؟ (sm54)نقل قول:
اره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ها کن من بهت میگم (sm70)نقل قول:
حالا که داریم رکوردا رو جارو میکنیم (sm120) ولی انصافاً مقایسه با جردن عجیبه . استیل جردن باید تدریس بشه ! نه کوبی نه جیمز نه کُری نه هیچ کس دیگه استیل جردن نمیشه خداست (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دندنپزشک اسی در خدمتمنقل قول:
قطره دنتول یا میخک گرفتی ؟؟ نه !! آموکسی سیلین خوردی هر 8 ساعت ؟؟ نه !!
فقط یه قطره دنتول بریز روش هر چی عفونت و بو میره خیالت راحت
کل سریال شهرزاد چند قسمته ؟
بعد چجوری آپدیت میشه ؟
هفته ای یه قسمت میاد ؟ چند شنبه ها قسمت جدید میاد؟
سرعت چرا ایجوری
تاپیک به زور باز میشه(sm54)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نمیدونم چند قسمته...فکر نکنم اعلام شده باشه ولی یه حسی بهم میگه 26 قسمت!(sm120)
هر هفته دوشنبه یک قسمتش پخش میشه...از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هم میشه خرید.
اینقدر خوشم میاد از آدمای صاف و رو راست (sm70)نقل قول:
26 قسمت
اخه هرچی داروخونه رفتم گفت احتیاج نیست آموکسی سیلین . آخه حس میکنم اصلا بویی یا عفونتی نیست چون از دیروز که کشیدم یه ذره هم درد نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنتول چی هست ، میسوزونه ؟
امروز بشینم قسمت 6 رو ببینم (sm118)
آره بابا کم پیش میاد درد داشته باشه فقط اگه از زیر عفونت کرده باشه تا دو روز درد داره حالا این الی معلوم نیست چقد عفونت کرده بوده یه هفته درد داشته (sm2)شایدم یارو دندانپزشکه بد کشیده(sm120)نقل قول:
نه وقتی دندون رو کشیدی دیگه سوزش نداره فقط مزش تلخو کز ِ یکم اذیت میشی ولی بعد چند دقیقه عفونت و بو از بین میره
(sm50)
رضوانی با این مدل جدیدش غوغا کرده نسبت نیرو به وزنش وحشتناک عالیه (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب 2400 سی سی 700 اسب قدرت (sm178)
چرا یوزر منو بستی؟ میشه دلیلشو بگی توهین کردم یا ناسزایی گفتم ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا.. جردن عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزر منو باز کنید(sm50)
باز چه گندی زدی؟
حرفی نزدم دیشب گفتم خطر اینجا امنیت نداره واسه پیام خصوصی زده بن کرده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم بیرون (sm27)
وقتی امدم باز نشده باشه من خطر گناهکار میشناسم(sm70)
به شخصیت مدیر توهین کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.H111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میاد منم بن میکنه(sm2)
(sm77)یعنی کیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه دیوث باز چه غلطی کردی بنت کرده؟(sm2)
باشه حتما.بیا بدم دستت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.H111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمی پله خواجو یارو وایسادسنقل قول:
نازی چشو ابروش به دلم افتادس
بدون شرح.....(sm2)
اگه مردم عادی بود.یا اعدام یا دستو پا قطع یا باید دختره رو میگرفنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا لینک دانلودش رو داری ؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک دیوانه؟
یه بنر میزنم یه یارویی رو با قلو زنجیر بستن داره ازش خون میچکه و خودشم جیغ میزنه خوبه؟(sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من احساس میکنم (ام) دوست دخترته اون بقیه هم خواهراشن؟
(sm2)
بنرهای کجایی چاوشی.ادل25 رو تو یه سایت نستبا بزرگ دیدم که گذشته بود(sm120)
سطح کاری تو پایین نیار.بیشتر دل به کار بده و ذوق داشته باش.دیزین خطر هم بزن رو بنرا.معروف شی.(sm120)
نقل قول:
می خوامت . . . (sm19)
اولا ادرسشو پخ کن ببینم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما با اینکه درسه اینکارا رو خوندم ولی هیچ وقت جدی انجام ندادم همینجوری دلی کار کردم.احتیاجی هم به پولش ندارم که مثلا بخوام به عنوانه شغل ازش استفاده کنم