می خواد پاشه ولی خستس می فهمی خسته(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
می خواد پاشه ولی خستس می فهمی خسته(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فضای افسردگی کل تایپیک رو در بر گرفته(sm120)
سرکرده ی تروریستی تایپیک از همه بدتر(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كلا نميبينم ديگه . چند روز پيش اينجا يكي گفت داره مدينه نشون ميده من فكر كردم شهر مدينه رو ميگه بعد فهميدم سريال ماه رمضونه . به خواهرم ميگم من سريال زمان عرب مربا رو دوست ندارم كه گفت نه بابا اسم زنه مدينه س (sm2)
مدینه که به نظر من تکراری و مضخرفه . اسم نعمت الله میاد من حالم بهم میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته از سر کار میام ، یکدفعه این دونگ یی شروع میشه ، پدر و مادرم هم صدا رو میبرن بالا ، من سر درد میگیرم (sm3)
متنفرم حتی از صدای این سریال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هيچي مطالبُ رو هوا ميزني (sm98)
نه کل عمرم با یه بالشت رو قالی زمستونا با یه ملافه تابستونا بدون ملافه یا همون ملحفه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درویش مسلکیم ما(sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
هواي اينجا رو با دود سيگار الوده نكن عزيزم (sm81)
سيگاري هستي حسين؟(sm74)