این عکسارو با دوربین گوشی تو حیاط خودشون گرفته با paint ویندوزم روش متن گذاشته (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
این عکسارو با دوربین گوشی تو حیاط خودشون گرفته با paint ویندوزم روش متن گذاشته (sm70)
(sm3)
هيچي (sm50)
دو تا سرباز كه چندتا زن ِ تنها
توي دلشوره هاشون رخت ميشورن
(sm50)
دو تا كشتي با ده تا لنگر خسته
(sm74)
يه فنجون قهوه توو غمگين ترين كافه
ایمان قیاسی ساعت 9 شب شبکه نسیم (sm120)
ییییی دیشب بوده
حیف شد واقعا (sm120)
هيچكي از رفتن ِ من غصه نخورد
هيچكي از موندن ِ من شاد نشد
(sm50)چقدر اين آهنگ ِمهستي قشنگه (sm178)
دم ِ رفتن كسي گفت سفر بخير
كه واسم غريب و ناشناخته بود
(sm81)
لامپ صد بهگاه رفت
رفت واسه بهمن
(sm120)
اینه که فاصله هارو نمیشه با گریه پر کرد (sm50)
زمستانِ داغ موسیقی پاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر خودمه باع (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پستای سینجول توی فیس روز انتشار من و ما
8 صبح
ببخشید آلبوم اومده نمیتونم آپ کنم
10صبح
عذر میخوام ، توی دانشگاهم
12ظهر
دانشگاهو پیچوندم ، اینه ها لینکش
ببخشید که دیر شد
دیوث یه جوری پست میده انگار چشم یک ملت به سینجوله و اگه لینکو نذاره میبرنش اوین
(sm2)
باشه میپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا چند روز پیش که واسه محسن اخطاریه نیومده بود بابت رادیو
ببینیم چی میشه ، به احتمال زیاد باس قطع رابطه بشه (sm98)
والا روم نمیشه بگم موزیک باران (sm2)
چطور اینا یارانه رو برای سال 94 زیاد نکردن بعد میخوان آب برق گاز رو گرون کنن ! جلل الخالق
دولت با کسری بودجه مواجه شده ، نفت رو بالای 100 دلار بسته بود یهو کشید پایین ، همین 3 ماه مونده رو هم از تنخواه گردان و بانک قرض میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال بعد که دیگه 12 ماه شرایط همینه
یکی از تخمی ترین سالهای بعد انقلابه سال بعد . برای تامین مخارج لازمه مالیات رو چند برابر کنن و کلی هم هزینه که پای دولت بود رو از زیرش در برن
عربستان (sm3)
بازم بتاب ......
وقتي رفتم كسي قلبش نگرفت
بغض ِ هيچ آدمي فرياد نشد
(sm50)
بنیامین بهادری خواننده پاپ یکشنبه این هفته 30 آذر همزمان با شب یلدا روبروی سیدعلی ضیاء در برنامه «بعضیا» می نشیند.
فیلم «خانه پدری» ساخته « کیانوش عیاری» قرار است از هشتم دی در گروه سینمای هنر و تجربه برای مخاطبان بالای 16 سال اکران شود.
ايول
يه بار ديگه ميرم مي بينمش
احمد بخشایش، نماینده مجلس صحت لیست بدهکاران بانکی شامل نام دولتی های سابق را تایید کرد:
اسفندیار رحیم مشایی
89،000،000،000،000 ریال
محمدرضا رحیمی
14،000،000،000،000 ریال
حمید بقایی
31،000،000،000،000 ریال
صادق محصولی
23،700،000،000،000 ریال
سعید مرتضوی
13،400،000،000،000 ریال
دانشگاه ایرانیان (احمدی نژاد)
12،000،000،000،000 ریال
منصور باقرزاده و دوستان فرودگاهی
200/000/000/000
به نظرتون از هر ده نفر چند نفر میتونن این رقم ها رو درست بخونن؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتشر کنید تا رسوا شوند!!!
خیلی ها چشمشون به یارانه 45 تومانیه.
مبارک همگی
امیر با منی ؟
من از وایبر کپی کردم (sm169)
چقدر خلوته آدم دلش میگیره (sm27)
جمعه حرف تازه اي واسم نداشت...(sm50)
(sm50)
من عاشق تویی شده بودم کهنقل قول:
چشماتو وا کن تا برات از عقده هام چیزی بگم
می خوام برات قصه ازین ابرای پاییزی بگم
(sm50)
(sm50)
تموم حس تاریخ و توی برق چشات داری
شبیه دخترک های رو قلیون های قاجاری (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخترا خیلی نفهمن (sm25)(sm70)
جماعت فهمیده(sm50)
اون دو تا مست چشات (sm50)(sm118)
این شاید فحش نباشه ولی این یکی دیگه هست :نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه تعریف جدیدی از یه مفهوم قراضه (sm70)