[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفته بودن اگه مذاکرات نتیجه بده همه چی درست میشه ، حتی شاه هم برمیگرده
من فکر میکردم شوخی میکنن...
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفته بودن اگه مذاکرات نتیجه بده همه چی درست میشه ، حتی شاه هم برمیگرده
من فکر میکردم شوخی میکنن...
زد .. خوبشم زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاشم برم بخوابم
صب ساعت پنج ونیم باید برم دانشگوه(sm25)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والاا... یکساعته منو اسکل کردن، بعد میگه عکسشو دیدم.(sm120)نقل قول:
قهر نتُن حالا ، من صوبت میکنم دفعه بعد بیان مغازه شما نامرد بازی در بیارن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وسط بازار کی گیتار میاره عاخه پوریا جونم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چی ؟ چی شده؟
من اصن میخوام تغییر شغل بدم ، اصن میخوام یه مدت برم هوا فضا یکم بخندونمشون
برو بخواب که خربزه ابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(نمیدونم چه ربطی داشت)(sm120)
کار خاصی نکردن ، دیگه یه سانشاین این حرفا رو نداره که ، الان هم رفتن پیغام خصوصی میذارن و خاطرات شمال رو که محاله یادشون بره رو مرور میکنننقل قول:
صبر کن من بیام بعد تغییر شغل بده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127) فـــــــــدایی داری (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی جا موندم از تاپیک... باقی ـشُ فردا شب میلایکم...
(sm134)
(sm28)
شیخ به مکتب نمیرفت فقط 5 شنبه جومه ها میرفت (sm25)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]