(sm2)ازین پشه کش برقی ها بگیر بزن که تق صدا میده عین بیمارستان (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)ازین پشه کش برقی ها بگیر بزن که تق صدا میده عین بیمارستان (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوون تر که بودم گاهی اوقات روزی دو بار خود ارضایی می کردم در روز و الان میفهمم چقد احمق بودم.توهین نباشه خودمو میگم...الان که دیگه گذاشتم کنار چون داشتم خودمو نابود میکردم...خوب من قبلا هم گفتم اینجا که از لحاظ جسمی خیلی روبراه نیستم. از طرفی دیگه این کار منو ارضا نمیکنه...آدم دوست داره یکیو لمس کن وقتی میزنه بالا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون حال نمیده،من میخوام خودم بزنم در کونشون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه ثابت کرده هر وقت انتقام گرفتم سوزشم کمتر شده (sm51)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بار دوم ی چی دیگس(sm25)
فدایی داری داداش(sm127)
مسلما شما و صابر از من چیز مهمی یاد نمی گیرید و پیش شما و بقیه رفقا دارم درس پس می دم(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم تو آلبوم کامران تفتی رو نمیتانی گیر بیاری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا کسی رو سراغ نداری داشته باشه یا خودت
(sm50)
علاقه ای به سریال های بلند ندارم بیشتر مینی سریال میبینم در حال حاضر تنها سریال بلندی که دیدم وایکینگ تشریف داشتهنقل قول:
Big Little Lies
Manhunt Unabomber
Taboo
The Young Pope
بیشتر مینی سریال میبینم ...
ادامه داره فعلا ...نقل قول: