اکبر خیلی حرف میزنی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
اکبر خیلی حرف میزنی ..
اه دلم برا عصبی کردن الی کله سحر تنگ شد .. (sm174)
لینک بدون شیلتر پولتیک پلیز
!?؟! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه رمضون جو تاپیک خیلی خوب بود .. (sm174)
هزار و یک شب من پر از صدای تو بود
گریه هر شب من فقط برای ... (sm27)
وقتی اکبر پست میذاره حال می کنیم
بیشتر بذار (sm50)
طرح تک ستاره ایرانسل ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث چند درصد لود کرده ؟ (sm2)(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
!!!! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوش میخوایا آخر شبی
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm50)(sm120)نقل قول:
این دوتا سجاد دیوثا هم نیستن دوتا کار ریلیز کنیم شب جمعه ای حالمون عوض شه .. (sm3)
دیگه مادربزرگامون قصه نمیگن
آخه بچه ها دیگه ته قصه رسیدن ......... (sm27)
بهرام (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنتی اعصابم داغونه ها ..
موقع ثبت نام ارشد همه چیو ذخیره کردم الان هر چی میگردم پیدا نمیکنم ..
حالا باس پاره بشم دنبال شماره پرونده و کوفت و زهرمار برم .. (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راسی مخابرات سرعتش زیاد شده دمش گرم ..
400 تا دان مییده 128 نامحدود ..
(sm174)
آره بهرام (sm87)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی Metal Gear هم که اومد ..
2 ساعت گیم پلی داره ..
4 گیگ حجم ..
(sm174)
این چیزای مهمو سیو نمیکنن که... مینویسننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعله (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خو از همه جاش عکس گرفته بودم ..نقل قول:
بعد تو پول میریزی شماره به گوشیت ارسال میشه ..
به ایمیلم همینطو ..
الان به سنجش پیغام زدم منترم جواب بدن باس چه کنم ..
سينجول و دنياي كوچَكَش
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جوکر مام که هس .. (sm120)
آقا حقيقت داره دانلود رايگان شبانه ي مخابرات رو براشتن ؟
نوكرمنقل قول:
شاد باشي هميشه (sm176)
نه کی گفته !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار کار حامتینه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان ایشون دولوپر هستن و آدم کلفتی شدن ..
نميدونمنقل قول:
توو فيس بوك داشتن ميگفتن دانلود رايگان رو برداشتن (sm25)
امير اين سعيد بنم كرد دوباره منو از تعليق دربيار (sm120)
ایشون الان سایت طراحی میکنن و به من گفتن دیگه به مجمع نمیام جای بنده در اون بالا بالاهاس ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
برم فردا شب میام ببینیم ابی چه کرده !!!! (sm174)
آخه ظهر اومدم سايت دهنم سرويس شد دو تا صفحه ميخواست باز كنهنقل قول:
رفتم رو پيغام بازديد كنندگانش فحش دادم بهش (sm120)
(sm120) برونقل قول:
باي
(sm81)نقل قول: