مگه میشه ملودی شادمهرو دوس نداشت
کیف کردم بعد مدت ها
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه میشه ملودی شادمهرو دوس نداشت
کیف کردم بعد مدت ها
(sm19) قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین اتفاق به نظرم توی آهنگ رویای ما برای ابی هم افتاد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جاهایی ابی یه جوری میخوند انگار داره فالش میخونه. یه سری ملودیای شادمهر سخته خوندنشون فک کنم :))
ویدئو نیومده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقده ای شدیم میخوام همونجا که اسمشو مینویسه ببینم
رادیو گذاشته ویدیو رو تو کانالشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر تنظیمای الکترونیک با سمپل و سینتی سایزر انجام نمیده که با یه کامپیوتر و دو تا ساز زنده تنظیم رو ببنده .. و تنظیماش ساز زنده و آکوستیک و با ریزه کاری های زیاده و چون به خاطر وسواسش هیچموقع از تنظیمای خودش راضی نیست و همین اتفاق واسه صفاریان هم افتاده واسه همین تنظیمارو میده دست این و اون با کامپیوتر براش تنظیم میکنن و کارو تحویل میدن بعضی وقتا هم تهیه کننده ها مقصرن چون الان تنظیم الکترونیک مد شده تنظیمارو تغییر میدن .. آهنگش دوس داشتنی بود با اینکه نوازنده ویالون خودش نبود اما نوازندگی احسان نی زن رو هم دوست داشتم .. هنرمند خوبیه واقعا .. در کل خداروشکر شادمهر واسه یکی دیگه آهنگ ساخت و شنیدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پارازیت بندازم برم ..(sm128)
خداییش چه ملودی ساز خوبیه شادمهر و واقعا نابغه اس .. خدا برای جامعه موسیقی حفظش کنه .. واقعا عالیه (sm127)
شادمهر همیشه آهنگهای درجه دومش رو داده به بقیه اینم جزو اونا بود. واسه من اصلا حس شادمهری نداشت.
تا موقعی که خودش تنطیم نکنه اون حسش منتقل نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو قبلنا خودشم گفته
درجه دوش می ارزه به درجه یک بعضیا اما منم قبول دارم اصلا آهنگه شادمهری نبود چون تنظیمش الکترونیک بود و به غیر از ویالونش هیچیش به شادمهر نمیخورد ... انگاز از روی اجبار ساخته که حتی تو صفحاتش به اشتراک نذاشته ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]