یه رفیق مشهدی دارم،ادعاش میشه تو حمله مغولا به خراسان مشهدیا خیلی مقاومت کردن،اون وقت قیافه خودشو،باباش،بابابزرگش شبیه مغولاس
نمایش نسخه قابل چاپ
یه رفیق مشهدی دارم،ادعاش میشه تو حمله مغولا به خراسان مشهدیا خیلی مقاومت کردن،اون وقت قیافه خودشو،باباش،بابابزرگش شبیه مغولاس
به قول شیرازیا
اولين اشتباه هر انسانی پاشدن از خوابه،بعد از اونه كه اشتباهات ديگه پشت سر هم اتفاق ميوفته.
پوریا دهنت(sm2) خوب آمار داریا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمان پیدایش مشخصه ولی زمان بخواب رفتن از 3 تا 6 متغیره.(sm50)(sm2)
آری با توام...
تویی که نمی گذاری آب توی دل عشقت تکان بخورد،
تویی که بخاطر قلب کوچک زنانه اش در حضور همجنسانش چنان مواظب رفتارت هستی و هوایش را داری که دلش را قرص می کنی،
تویی که مردانگی در چهره ات، حرفت، رفتارت و قولت، لبریز است؛
به رفتار مردانه ات ادامه بده...
من به جای معشوقه ات از تو ممنونم، مَرد...
یه موقع هایی فک میکنم چرا کسی حالمو نمی پرسه؟
بعد یادم میوفته حتما کارشون گیر نیس؛
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه مهمون میاد مجبور میشم بعد 1 بیام(sm120)
زمان خواب هم الان تقریبا 1 ماه میشه بعد 5 (sm2)
خدا بده برکت که بتونین شکم مهمونا رو سیر کنین!(sm2) هر شب مهمون دارین!؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
همش که نه .. ولی خوب اکثر شبا یا مهمونیم یا مهمون داریم.. بعضی شبا هم میبینی میان شب نشین دوستان(sm120)نقل قول:
البته این قضیه برا این 10/15 روزه اخیر بوده .. فکر نکن کل سال همینه(sm2)
انشالله همیشه به خنده و شادی و مهمونی!(sm120)(sm10)نقل قول:
من کم کم برم مقدمات خسبیدن رو مهیا کنم.(sm120)(sm27)