(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این به بعد هم به جای بهروز از لفظ جناب استاد بهروز صفاریان استفاده کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان فکر کنم تنها کاربر ته سانگ منم . الباقی مدیرن (sm120)
راستی بهنود فدوی یه عکس گذاشته بود با محسن سر ضبط ! فکر کنم به عنوان نوازنده است نه تنظیم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا (sm120) فدا (sm10)نقل قول:
سعیدم هست همچنان؟؟ (sm120)نقل قول:
نه سعید فقط 23 شهریور هر سال میاد میگه تولد تو هم امروزه ؟ من میگم آره میگه مبارک عشقم . میره تا 23 6 سال بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنيدم که چون قوی زيبا بميرد
فريبنده زاد و فريبا بميرد
شب مرگ تنها نشيند به موجی
رود گوشه ای دور و تنها بميرد...
(sm81)
صدای دهل میاد..
سینا (sm172)
نفسم گرفت از این شب، درِ این حصار بشکن... (sm50)
بزن باران ... (sm50)(sm50)
بارپروردگارا در این شب عزیز بهروز صفاریان را به کام مرگ ببر (sm120)
سیگار من کجاست ... (sm25)
حبیب - ای دیر به دست آمده
جیسوس کرایست (sm74)
زان پیش که در باغ وصال تو دل من
از داغ فراغ تو برآسود برفتی...
نا گشته من از بند تو آزاد که جسته
نا کرده مرا وصل تو خشنود برفتی
نا کرده مرا وصل تو خشنود برفتی
آهنگ به جان منِ دلسوخته کردی
چون در دل من عشق بی افزود برفتی...
(sm50)
هعیییییییی آلبوم کویر باور پلی شد...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بخت آیینه ندارم که در او مینگری
خاک بازار نیرزم که بر او میگذری
من چنان عاشق رویت که ز خود بیخبرم
تو چنان فتنه خویشی که ز ما بیخبری
به چه ماننده کنم در همه آفاق تو را
کان چه در وهم من آید تو از آن خوبتری
برقع از پیش چنین روی نشاید برداشت
که به هر گوشه چشمی دل خلقی ببری
دیدهای را که به دیدار تو دل مینرود
هیچ علت نتوان گفت به جز بی بصری
گفتم از دست غمت سر به جهان دربنهم
نتوانم که به هر جا بروم در نظری
به فلک میرود آه سحر از سینه ما
تو همی برنکنی دیده ز خواب سحری
خفتگان را خبر از محنت بیداران نیست
تا غمت پیش نیاید غم مردم نخوری
هر چه در وصف تو گویند به نیکویی هست
عیبت آنست که هر روز به طبعی دگری
گر تو از پرده برون آیی و رخ بنمایی
پرده بر کار همه پرده نشینان بدری
عذر سعدی ننهد هر که تو را نشناسد
حال دیوانه نداند که ندیدست پری...
(sm27)
Nicole Scherzinger - Run (sm50)
(sm168)
(sm50)
Here's some advice for the next one (sm50)
تاکی زیر یک سقف روزا بشه تکرار .. (sm50)
آه از این مست که با مردم هوشیار چه کرد ... (sm50)
لایسنس از کار افتاد (sm120)
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری؟؟! خسته درسا نباشی
این وقت شب اینجا چه خبره (sm120)
به خوبی شما منم خوبم،سلامت باشی(sm10)نقل قول:
شب نیس دیگه، صبه (sm59)بی خوابیه دیگه(sm51)
خداروشکر همیشه به شادی و سلامتی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله به قول عزیزی : خواب خیانت به شب است (sm120)
(sm10)نقل قول:
از این زاویه نگاه نکرده بودم بهش (sm59)
خوب حالا نگاه کن (sm120)نقل قول:
اینم درس امشب من (sm59)
(sm168)نقل قول:
شاعرانه بود(sm59)
توی این تایم و این فضا میکشه دیگه (sm120)نقل قول:
همه شاعران بزرگ از همین تایم ها به اوج رسیدن(sm59)نقل قول:
شعر بی مخاطب که به مفت نمیارزد (sm74)نقل قول:
به شرطی که قول بدی
من شعر بنویسم برات / توشعرامو از بر کنی (sm120)
آنکه شب آفریده
سوز و تب آفریده ... (sm74)
آن عاشق دیوانه که این خمار مستی را اسختنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معشوق و شراب و می پرستی را ساخت
بی شک قدحی شراب نوشید و از ان
سرمست شد این جهان هستی را ساخت
(sm50)
به خاطر ظهور شاعری بزرگ هم که شده،نقل قول:
باشه قول (sm59)(sm120)