(sm185)ممد 68 کجایی بت گفتم با توکل بر خدا حل میشه فقط یه موشکل مونده نرم افزار عکس
ویندوز اکتیو شد دیس پی سی هم اومد وضوح تصویرم درس شد
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm185)ممد 68 کجایی بت گفتم با توکل بر خدا حل میشه فقط یه موشکل مونده نرم افزار عکس
ویندوز اکتیو شد دیس پی سی هم اومد وضوح تصویرم درس شد
یااا علی زدم خعلی گنده شد خدا وکیلی (sm2) ببین : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خب ایکنا که سایز بندی دارن برو سایتا رو ببین وب گردی کن
برای من
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیادم درشت نشده بابا سایت نوشته های سایت بزرگ میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این الان اندازه نرماله درسته ؟ فقط سایت برات بزرگ شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)سهیل کره ای اکسپتت کنم شکلک نمیذاری که
آره باید بزاری رو Small ولی یجوری میشه در حالت عادی میزاری رو Medium شیک و مجلسی میشه (sm2) بیخیال من گذاتشم رو همون 100 (sm120)
همه چی تغییر سایز داده میشه فقط متن نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]