حسین چه کار می کنی؟ در حال خدمت مقدسی؟ (sm14)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین چه کار می کنی؟ در حال خدمت مقدسی؟ (sm14)
ها دارم تو خدمت میکنم(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیافه مامور امنیتی رو نگا چه خوشحاله(sm2)
(sm74)
حال من هم بهتر از اینا نبود... بعد از گل 4-5 تا بالش دور و برم بود، هر کدومو شوت میکردم یه طرف، بالا پایین میپریدم مثل خل و چلا... اصن یه وضی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یه حال ویژه بردم که یوسفی و مزدک و خیابانی هر کدوم این افتخار نصیبشون شد که موفقیت های رئالو گزارش کنن و مثل سگ حرص بخورن (sm14)
بابای من تا دقه 92 لبخند زکوندی بر لب داشت و میگفت فوتبال همینه برد و باخت داره دقه 93 رنگش شده بود عین گچ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصیب احمدی نشد؟(sm14)نقل قول: