ها روش الیاس درست بید من ندیده بودم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ها روش الیاس درست بید من ندیده بودم (sm120)
اقا در لب تاپ سه تاییه ولی در رومیزی دو تاییه مثل عکسای زیر اسکرین شات 1 مال رومیزیه
الان گند زده نمیشه به فولدرایی که سورت بای دیت کردی؟ نتیجه رو اطلاع رسانی کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)مال من سورت بای نیم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد راه حلی واسه من پیدا نکردید
خب سایز کاشی ها رو کوچکتر کن تا جا بیشتر باز بشه که بتونی ستون دیگه اضاف کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط rasa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی هیچیُ بای دیت نکردی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نععععععنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باعنقل قول:
من فیلم و اهنگم بای دیتِ میترسم بهم ریخته بشه اینا میلادی بمونه فایل جدید دانلود کنم شمسی بزنه بعد عوض اینکه بیاد اولی بره اخری
شمسی روی تنظیمات همون میلادی ست شده هیچی نمیشه نترس (sm70)نقل قول: