اینو الگری دیوثا مثلا تئوریسینن... خیلی ترسواننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو الگری دیوثا مثلا تئوریسینن... خیلی ترسواننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرای لایو روزبه ترانه ش .. (sm50)
بابا من به الگری راضیم (sm120) این گریزمنو گذاشته دفاع چپنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحنه ای که ما گل خوردیمو ببین دمبله داره دفاع بازی میکنه البا جلوئه هنوز برنگشته :|
اصن چطور ممکنه وینگر پشت دفاع بازی کنه اخه
ترسو ان جفتشوننقل قول:
گفته تکنیکش خوبه از همون دفاع بگیره دریبل بزنه همه رو بیاد جلو(sm2)
چه خبرتونه ، چه خبرتونه ...
خطاب به آلبوم هایی که امروز زده شده ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)سالار چن تا البوم با هم داده ؟
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) من خودم فک کنم 4 تا با هم دان کردم ..
سالار (sm178)