یواش یواش تو قلبم خونه کردی... یواش یواش منو دیــــــوونه کردی...
(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
یواش یواش تو قلبم خونه کردی... یواش یواش منو دیــــــوونه کردی...
(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكي بود يكي نبود زير گنبد كبود
لخت و عور تنگ غروب سه پري نشسته بود
(sm77) این شعرا منشوری چیـــــــــه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم تو خواب وقت سحر... شهزاده ای زرین کمر...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ داريوشه (sm39)
(sm54)(sm21)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
روزای خوبی پشت این روزای من نیست
حس مسکنم احساسمو از دست دادم
من همین یک نفس از جرعه ی جانم باقیست... آخرین جرعه ی این جام تهی را تو بنوش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب بی من بودنت خوشنقل قول:
شعله خاموش دلکش
پ.ن : این شعر بی نظیره، مرسی
شب بی تو شب بی من ...........شب دل مردهای تنها بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیر زمانیست نخوابیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با دل بیدار تو را دیدم