آهنگش قشنگه..البته هنوز باید خیلی شنیده شه و نظرای قطعی نمیشه بعد از یکی دوبار شنیدن داد..سه روز دیگه میشه نظر درست داد..ولی خب چیزی که من گرفتم این بود که شعر خیلی خوب نبود و واسه همین شادمهر بیشتر رو صداش مانور میداد و خیلی زور میزد و البته خوب در اومده بود اوجاش ولی بعضی جاهاشم دیگه زیادی صداشو میکشید...مستر کار خوب بود ولی خب تنظیم خیلی رو صدا بود البته اینم مطمینا بخاطر این بوده که شعر زیاد جلوه گری نکنه ولی خب تنظیمشو دوس داشتم نسبت به تنظیمای دیگه ی آرون حسینی بهتر بود و بازم نمایی از حالم عوض میشه تو تنظیم بود که این نشون میده که نظرای شادمهرو اجرا کرده...در کل آهنگی نیستش که بعده یه سال این آهنگو بدی...حداکثر فاصله ای که این آهنگ با آهنگ قبلی باید میداشت و میومد بیرون 3 الی 4 ماه بود نه نزدیکه یکسال...یه تیکه دقیقه ی 1:04 ثانیش که دوباره تکرار میکنه"معروفم که بعد عاشق میشم" قسمت"من به این" رو حذف کرده و نمیگش خیلی تو ذوق میزنه البته تو ذوق من زد!! شادمهر بازم صداشو اومده نشون بده و تواناییای صداشو تحریرای خوبی که میده رو!! در کل آهنگه خوبیه ولی فقط خوبه،،با خیلی خوبای شادمهر فاصله داره.ولی خب در حد رابطه هستش..ولی نقطه قوت رابطه نسبت به این شعر بهترشه!! بازم دستش درد نکنه!!