(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو از گل ، نگو از یخ
که در پاییزم
نگاهم کن ، نگاهم کن
چه دردانگیزم
با من نه گل ، نه آواز
نه آسمان ، نه پرواز
گل مرده ی آوار برگم
پاییزی ام ، هم فصل مرگم
اگر در شب ، اگر در باد
اگر در اشک می رویم
کدامین گل به کدامین باغ ؟
من از پاییز می گویم
اگر ماهم ، اگر خورشید
اگر هم بغض باران
همه عشقم همه بخشش
از اینجا تا بهاران (sm27)
نوید جان یه شعر برام بخون دیگه؟(sm50)
(sm2)
ماشاالله خدا کنه همیشه خنده رو لبات باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی محکم میخندیا شدت خنده ات خیلی زیاده به همین خاطر زیاد شکلک میزاری (sm30)(sm30)(sm30)
الان مگه نوید معشوقه ست که برات شعر بگه ؟ (sm2) والا شاعرم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دلت نشکنه الان بش میگم یه شاخه گل بت تقدیم کنه (sm10) (sm59) بیا نوید حوصله نرم تگت کنم
(sm22)(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)(sm135)(sm135)
ناز داره چه وای قره کمرش کشته منو وای زیر چشمی هی منو می پاد منم می دونم که منو می خواد سعید میخوادش ...
(sm77)عاشقیم بد دردیه بچه مردم از دست رفت (sm30)
ببین یه چیزی بوده نمیخوای بگی (sm70) هرچی بوده باعث شده سرما بخوری دیگه تکرار نشه (sm2)نقل قول:
بعله دیگه بایدم ذوق زده میشد (sm70)
آزاده (sm127)نقل قول:
نــویـــد ♥
بیش از این ازش انتظار نمیره (sm2)نقل قول:
نوید درست میگه،عطرُ داده ایستگاه پرستاری هر کدوم یه پیس (sm30)
به میلاد بگو (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]