(sm172)اشترم من اومدم 720 مراسمو دان کنم بذار دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)اشترم من اومدم 720 مراسمو دان کنم بذار دیگه
اینجوری میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم اینقد دوس داری اسپانسر شی بیا این البوم بابک جهانبخشو بگیر پخش نکن (sm2)
حتماً از همون اول امتحان کردی f8 f12 و ... تا رسیدی به esc (sm120) درکت میکنم زرت زرت ریستارت (sm2) بعضی از سیستما ریز پایین میزنه مثلاً f12 boot optionنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه از یه سایت خارجی دیدم جدول گذاشته بود همه لپ تاپ این راه حل تستیشو گذاشته بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر گشاد برو اون وب خراب شدتو درس کن عکسا رو بذار پست خودش ایضا اخبار کوتاه رو
همه چی قاطی شده چقد گشاد شدی تو چه بلایی سرت اومده
منشی های ما همه متاهلننقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) کو ببینم جدولشو تا اینقد ریستارت نکنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
گشاد نشدم عزیزم . روزی 10 12 ساعت کار می کنم وقت نمیشهنقل قول:
مَهبل نگو ! ای مَهبل گو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادرسش یادم نیس والا تو هیستوری هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجور وقت داری لینکای اون سایت در پیت تیونز وی شر کنی همون کارو برای وب بکننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1) لایسنسا از کار بیفتن چه کنیم یوزر پس که نمیدونیم کجا بزنیم این لایسنس فول پروتکت میکنه حیفه (sm74)
1 دسامبر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Radeon Software Version - 15.11
Radeon Software Edition - Crimson
Graphics Chipset - AMD Radeon HD 5450
Memory Size - 1024 MB
Memory Type - HyperMemory
Core Clock - 650 MHz
Windows Version - Windows 10
System Memory - 4 GB
CPU Type - Intel(R) Pentium(R) CPU G3240 @ 3.10GHz
(sm120)
دوستان من نمیتونم ویدیویی که صفاریان گذاشته رو دانلود کنم.ممنون میشم اونو واسم یه جای دیگه آپ کنین.(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط meysam98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)مرسی ولی همینو میگم نمیتونم دانلود کنم دیگه.نقل قول:
دمت گرم مرسی(sm10)نقل قول:
اون درِ پیته؟ (sm2) تازه 2 هفتس تاسیس شده ، همه وقتم رو همونهنقل قول:
یکی 2 سال دیگه ببین چی میشه (sm50)قالبو دیدی حرف مفت میزنی
من نمیدونم تو زن گرفتی یا سایت تیونز وی (sm2)دیوث بچسب به زندگیت این چی بود علم کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب الدنگ کارم همینه . 8 تومن فقط پول قالبشو دادم . تفریح نیس کهنقل قول:
(sm77)رفتی سایت موزیک زدی (sm2)
(sm2)البوم برف خوانیو چرا زدی جدید نیس که
میدونم جدید نیس ، آرشیو دیگهنقل قول:
واسه 93 یا 92 هست
مجازِنقل قول:
فکرای خفنی براش دارم ، یکی دو سال جون میدی و بعدش برداشت می کنی (sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm120)
آقا یه دو سه روزی میشه سرعت فروم واسه من کم شده میخوام اسپم بدم سرعت افتضاحه عکس میزارم نمیاد
چیه قضیه
اول دسامبر چی ؟نقل قول:
الان عکس واسه من نمیاد
گلکسی a9نقل قول:
هنوزم z3 دارم (sm2)
8تومن؟؟(sm54)چه خبره مگه چقد میخوای از اونجا دربیاری؟نقل قول:
8 تومن چه خبر بودنقل قول:
چقدر خرج سئو کردی؟؟؟
با یه قالب ارزون شروع میکردی پولو خرج بالا کشیدن کلمات کلیدی میکردی
8 میلیون ؟؟؟ (sm77) اینو میدادری کوشان حداد یا فرشاد حسامی یه تنظیم برات میزد هلو (sm50)
(sm2)
الان داری به من میخندی گستاخ ؟؟؟ (sm59)(sm2)نقل قول:
(sm70)همتون بنده خدا یه چیزی گفت ول کنین دیگه
من حاضرم 10 ملیون بدم قالب سایت وزین موزیک باران عوض بشه (sm2)the great musicbaran
great great great (sm2)
ملکه بریتانیا باید فکری به حال great britain بکنه (sm2)