[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مغازه ی من چیزی برای ایشون نیست که بخوان بیان .... بععدشم اگه بیان هم من میفهمم .... یکم تیز بودی مفهمیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادتتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين قشنگتره
لامی ساخت آلمانه ... یکی از برند های فوق العاده هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون گرونتره بدنش کرومه ... سنگینه و دست آدم رو خسته میکنه
دیروز دست استادم دیدم پرسیدم میگفت 97 تومنی بهتره ... میگفت مثل پورشه میمونه ، 2 درش بهتر از 4 درشه
چرا آبي نشد پس (sm30)
منظورم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بود(sm2)
اره این که قشنگ تره ولی خب این جز گزینه ها نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید برم شهرکتاب هر دوتا رو ببینم و تست کنم تا بتونم انتخاب کنم
ببخشید دیگه ما مث شوما شرلوک تشریف نداریم ، به منم نگفته بود که میخواد بیاد وگرنه شاید میفهمیدم از اون جهت توجه خاصی ننمودم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا دیگه وا بده ، مسئله رو این همه کشش نده ...