(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار ببینم
خیلی خوابم میاد راه حلی داشتی بگو میام تست میکنم پیشاپیش تنکیو
مدل لب تابتو بگو
دیشب به خطرم گفتم که حتی کاور آهنگم آماده کردن ! میگه همه چی آمادس ولی زمان پخش معلوم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم بیام تاپیک شادمهر بگم میگن پس کِی پخش میشه و از این حرفا
من فقط پاپ کورن میخوامممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو به من چه ریلیز عقب افتاده (sm120) باید به خبرای من ایمان داشته باشی تا رستگار بشی (sm120) ذره ای شک و سستی باعث خسران در دنیا و آخرتتان می شود (sm120)
بنیتس در رئال بمان، بنیتس در رئال بمان.
بپر سر کوچه بیگیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ذُرَّت پَرت نکن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
asus n550jkنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
روایت خبرگزاری روس از عملیات رهاسازی خلبان سوخو
(sm120)شمارش معکوس برای 6 میلیونی شدن تاپیک
همین چند وقت پیش رویاشو توی خیابون بی بهونه سر بریدن (sm50)
نصف بازدید ماله منه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهممو میخوامم
2 میلیون تاپیک پارو ، 2 میلیونم اینجا میشه 5 میلیون (sm120) 5 میلیون چوب اِخ کنم بینیم باو (sm2) وگرنه اینقد میام بازدید میکنم که هاست بترکه(sm2)
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm2)
من میگم بریبنم تو اون شرکت میگه نه(sm2)نقل قول:
احمق مگه این شکلکو (sm120) ندیدی (sm70)نقل قول:
توام مگه اینو(sm2)ندیدی(sm2)نقل قول:
طعنه به مستی ام نزن
میخوام باهات حرف بزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دست من فرار نکن
(sm120)
فور سی سینقل قول:
نمی بینه که دلم تو بُهت تنهایی میشینه
نمی بینه دیگه خنده رو لب هام نمیشینه ..
نمی بینه
کامبیز کجایی . . . (sm50)
به لطف این شکنجه ها
سکوت ما صدا نشد
گرسنه پای سفره ها
نماز که غذا نشد
یه عمره روی پوستمون
گریه رو تاول میکنن
جدولای خیابونو
با خون ما حل میکنن
(sm50)
تو مرگ دلم را ببین و برووو
جسیکا جونز تموم شد .. (sm54)
32
64
الی اینو نصب کن اگه درس نشد بم بگو ..
الان درایور ترکیبه هم لپ تاپ هم pc ..
قبل از نصب پوشه Nvidia تو درایو c رو پاک کن ..
قبل از همه اینا اینطوری نصب کن ببین جواب میده آپدیت بزن از manage ..
این مشکل آپدیت درایور nvidia خیلی جاها هس ..
باس تو پوشه دنبال یه فایل inf بگردی آدرسشو آپدیت کنی ..
فعلا اینکارارو انجام بده تا بعد ..
الی مشکلتو فهمیدم .. (sm118)
موقع نصب حتما پروکسی فعال باشه ..
من همونو نصب کردم دیگه ندیدی مگه 359نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پروکسی چی